...jesi ju probala stavit u drugi mob...
dakle kao sto pise u naslovu crkla mi je kartica tj mob ju ne prihvaca imam k750 dekodiran tomato prihvaca al tele ne.
da li mi neko moze rec dal mogu kao na drugim mrezama zamjenit karticu i ostavit svoj br i di to mogu u dubrovniku, neki centar nes.
thnx
što su ljudi mnogobrojniji, manje ljudi ima....
...jesi ju probala stavit u drugi mob...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nisam jadni studenti imaju svi kodirane mobitele. sad cemo odkodirat neku staru nokiu pa se javim
Sve ti zavisi koji ti mobitel imaš. Jer na ericsonu T630 treba rezati vod da se dobije otkodiran mobitel. Važno je i dobro otkodiravati mobitele. Ja kada otkodiravam probam dali radi sa slovenskom karticom Klax-max i ako radi sigurno radi i na naše sve.
Prije bi rekao da mob nije dobro odkodiran nego da kartica ne radi. Koju grešku javlja?
kakvo rezanje vodova na T630, šta pričaš ti??
rezanje jest jedna od metoda koja se koristi, ali na Siemensima, e-gold platforma. na T630 definitivno ne.
ali, daleko smo od teme ove teme, pa ćemo tu stati
ove su trgovine u dubrovniku navedene na tele2 stranici:
TELE2 partner: UNITEL 1 d.o.o.
Adresa: Nikole Tesle 2
Telefon: 020 358 222
8:00-20:00 subota 9:00-14:00
TELE2 partner: TELEMAX 4
Adresa: Vukovarska 36 - PC Tommy 20000
Telefon: 020 358 799
8:00-21:00
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ojpi
Tvoja subjektivnost nema kraja.. Tele2 je savrsen.. ...NOOOOTPrije bi rekao da mob nije dobro odkodiran nego da kartica ne radi. Koju grešku javlja?
Meni nije tele2 radion na k800 jer je 3g mobitel, i onda sam u meniju stavio da koristi samo gsm signal i sad radi
i onda...jesi skužio u čemu je problem??
After all...
LOL, kakve to ima veze sa savršenstvom. To sam napisao jer nije probala u više mobova i pitanje je dal je mobitel odkodiran, nije ni rekla koju je grešku izbacio... Logično je za pretpostaviti da su manje šanse da kartica ne radi, to mi se još nikad nije dogodilo ni sa simpom prije ni sa tele2.
sorry sto kasnim s izvjescem sto je bilo na kraju s karticom, killa je bio u mene pa sam bila malo manje na faksu :-D
ugl. stavila sam svoju karticu u drugi mob-nije radila takodjer i obrnutu funkciju druga kartica u moj mob-ralila je tako da sam posla u najblizi centar u dubrovnku-u mom slucaju centar u tommyu gdje mi je teta rekla da ako sam prepaid da ne mogu zaminit karticu na sto sam pobjesnila i posla u drugi centar di mi je ljubazna i draga teta rekla da nema problema uzela moju karticu kopirala mi osobnu ispunila formular i faksirala ga, rekla mi da ce mi se nova kartica aktivirat za do 48 h i da probam svako pola sata sat upalit i tako ja podjem na kavu popusim par cigara upalim mob i nova kartica sljaka
...drago mi je da je riješeno...eto, ipak je bila stvar u kartici...
Bookmarks