ojpi
Tvoja subjektivnost nema kraja.. Tele2 je savrsen.. ...NOOOOTPrije bi rekao da mob nije dobro odkodiran nego da kartica ne radi. Koju grešku javlja?
ojpi
Tvoja subjektivnost nema kraja.. Tele2 je savrsen.. ...NOOOOTPrije bi rekao da mob nije dobro odkodiran nego da kartica ne radi. Koju grešku javlja?
LOL, kakve to ima veze sa savršenstvom. To sam napisao jer nije probala u više mobova i pitanje je dal je mobitel odkodiran, nije ni rekla koju je grešku izbacio... Logično je za pretpostaviti da su manje šanse da kartica ne radi, to mi se još nikad nije dogodilo ni sa simpom prije ni sa tele2.
sorry sto kasnim s izvjescem sto je bilo na kraju s karticom, killa je bio u mene pa sam bila malo manje na faksu :-D
ugl. stavila sam svoju karticu u drugi mob-nije radila takodjer i obrnutu funkciju druga kartica u moj mob-ralila je tako da sam posla u najblizi centar u dubrovnku-u mom slucaju centar u tommyu gdje mi je teta rekla da ako sam prepaid da ne mogu zaminit karticu na sto sam pobjesnila i posla u drugi centar di mi je ljubazna i draga teta rekla da nema problema uzela moju karticu kopirala mi osobnu ispunila formular i faksirala ga, rekla mi da ce mi se nova kartica aktivirat za do 48 h i da probam svako pola sata sat upalit i tako ja podjem na kavu popusim par cigara upalim mob i nova kartica sljaka
što su ljudi mnogobrojniji, manje ljudi ima....
Bookmarks