1.kada instaliraš možeš upisati serial a ako ne onda izabereš koju verziju hoćeš
2.Neznam
3.Mislim da bi ti trebao raditi office
1. dali vista trazi serijski prilikom instalacije kao kod xp i ako ne kad traži? kako se aktivira i to...?
2. dali je normalno da kad se stavi 64bitna vista na obicni xp ne zeli pokrenuti autorun? (nešto, cannot start on this operating system)
3. rade li x86 office na x64 visti?
mozda ima vec na forumun al da sad te sitnice ne trazim, sigurno svi to znaju....
molim da mi netko tko sigurno zna i ima vistu odgovorina pitanja....? i to je to
After all...
1.kada instaliraš možeš upisati serial a ako ne onda izabereš koju verziju hoćeš
2.Neznam
3.Mislim da bi ti trebao raditi office
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
eto hvala. barem netko (:
a to sa serijskim nema veze s tim sto na dvd-u pise ultimate?
npr. da nemam serijski
After all...
imat ćeš sve dodatke samo će ti pisati da imaš 30 dana za aktiviranje viste e sad imaš timerstop timerloc mnogo crackova
Ima li ko možda taj timerstop da mi pošalje ili da link odakle ga mogu skinit
pogledaj na katz.ws tamo ga imaš sigurno, a ima i drugih crackova za vistu
Po meni najbolji krek za Vistu je OEM BIOS Emulation Toolkit od Paradoxa. Koristi aktivaciju te nakon toga imas potpuno legalno aktiviranu kopiju Viste i naravno prolazi Genuine Validation...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
pitanjce... jel bi mogle neke instrukcije za aktiviranje tog toolkita, malo detaljnije, nikak da uspijem
Sta se niste konzultirali ovdje http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=69...?
na ovom prvom linku skinuo, pokrenuo, on je sve fino odradio, rekao sve ok, al i dalje piše 29 days to activate, ne miče se,
a na drugom linku sam tražio vistu al mi nije izbacio ništa slično ovome
hm...probaj na pcekspert forum onda
After all...
Sve vrste crackova za Vistu možete pronaći na torentu, kod downloada ima cijela kolekcija pa možeš testirat
Zadnji uredio The Judge : 28-03-2008 u 19:59
zahvale drugu na ustupljenoj pomoći, bez njega bi i dalje glibio
Sve za vistu možete nać na keznews(dot)com
Od crackova do informacija i trikova
Stari dobri XP-eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, još će nas dugo služit.
Pred 10-ak godina je bio isti slučaj sa Xp-om,kao sada sa Vistom,zato smo se svi bili držali Win 98-ice,dok se naravno kroz godinu -dvije nije to malo stabiliziralo...bar kod nas..Tako je sad i sa Vistom..još godinu-dvije i bit će OS da boli glava...A možda i čisti promašaj kao Windows Millenium..ko zna....
Bookmarks