Evo jučer ga imao priliku koristiti neko vrijeme.Pa ću biti malo objektivniji od wildbabea koji je vlasnik moba(svaki cigo svoga konja hvali).
Spomenuo bi slide;koji nije izveden onako kako to samsung zna ali sam se ugodno iznenadio.Kad je mob otvoren/zatvoren slide se ne trese..možda malo cupka ali to je stvarno sitnica.Spomenuo bi da je riječ o brand new mobu.pa treba pričekat i vidjet kako će se ponašati s vremenom.
Kamera nije vrijedna nekog posebnog spomena..klasičnih Se-ovih 2.0mpx ali bez autofocusa.
Mp3 player je jako dobro izveden.Dok svira pjesma nudi na ekranu dosta informacija i ono što mi se sviđa-->album art.
Konačno još jedan rijetki model od SE-a be joysticka.mislim da je to plus(ako uzmemo u obzir činjenicu da im je to stara boljka).One navi tipke izgledaju o.k.Možda u početku djeluju čudno,ali nije potrebno nikakvo posebno privikavanje na njih(izgledaju kao točkice).
Sa stražnje strane gornjeg dijela aparata(kada ga otvorimo)nalazi se metalna presvlaka koja daje dojam čvrstine.Sama poleđina aparata je također dobro izvedena..izgleda kao carbon-irana.
Ukupni dojam: ovaj mob.je namjenjen onima koje glazba zanima i potrebnija im je više nego fotografske mogućnosti.O tome govori i zvuk koji je stvarno sjajan(ipak je riječ o modelu iz walkman serije).

Odgovori uz citat

Bookmarks