Navodno da zavibrira, ali samo kad imas cisti softver, brendirani nece jer ne podrzava flash teme...
jel istina da mob zawibrira swaki put kad prominiš ikonu u meniju![]()
We Don't Believe In Heaven Cause We Live In Hell
Navodno da zavibrira, ali samo kad imas cisti softver, brendirani nece jer ne podrzava flash teme...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ček a zkj nisi kupio sa čistim softom,mislim...nemaš baš nešto veći trošak a isplativo je
Jbg, tako je ispalo i nisam imao izbora...
pa zkj nisi uzeo sa čistim softom..malo je skuplje ali isplati se kaj ne...?!
nekak su tipke čudne na tom mobu kaj ne?
Cudne su malo u pocetku kada ih tek upoznas ali s vremenom se priviknes...
Eto ja nabavio ovaj mobitel. Mogu rec da mi se dosta dojmio jdino ne kužim jednu stvar, a to je da do jučer kad bih slušao mjuzu reprodukcija mi se cinila jako kvalitetna ali danas kad sam poceo slusati ne kontam zasto zvuk mije totalno ocajan postao! doduse ne kkoristim SE in-ear slusalice je nemam onih gumica ali imam neke druge i to dosta kvalitetne sluske koje inace super sviraju, ali jednostavno zvuk mi je preoštar bez ikakve topline i vokal mi se ne cuje, booo! je imao neko takvih iskustva?
nema vece face od Isusa
Evo probao sam malo bateriju na w850 i traje mi negdje tri i po' dana max sto je dobro s obzirom da sam dosta razgovarao, poruke, mp3, igre, itd, uglavnom dulje nego na k800 koja izdrzi 2 dana max...
Jucer napravio update softa od doma za w850: R1ED001 -> R1JC002
Ima poboljsanja u odnosu na prvi soft, a neke od njih su:
-> Zamjetno brži ulaz u meni te kretanje kroz njih kao i odgovor na naredbe...
-> Pulsirajuće ikone pri ulazu u meni funkciju
-> Prilikom otvaranja slidera/otključavanja, brzi response
-> Dodana dva skina za walkman-> orange, white
-> Uklonjen bug u walkmanu, kada je pjesma napola, prilikom izlaska iz istog, pri promjeni pjesme ona pocinje iz pocetka
-> Malo izrazeniji megabass
-> Glasnoća možda malo povećana
-> Popravljen bug-standby->Kad je telefon u standby funkciji, kod pritiska bilo koje tipke, ekran vise ne trepti nekoliko puta...
AKo pronadem još nešto, dopisat ću...
wildbabe jel mi možeš taj soft poslat?Ja si mislim uzet taj mob ovaj tjedan.Pa me zanima jel kučište čvrsto jel malo izgleda preplastično i jel ti funkcionira slide kako treba?
Ovaj update sam napravio od doma i nemam ga posebno na kompu jer ti ga program skida s neta na komp(ne znam gdje) i automatski u mob...
Zakacis se na net i pokrenes update, gotovo za 20-ak minuta, nemres nista shebati...![]()
Poklopac baterije bjezi prema dolje pa sam si stavio komad kartona na bateriju i sad je za pet...
Slide je izveden sjajno gore/dolje, ali mi se poceo malo klackati prema unutra--> 1mm...ali nije to nista strasno...![]()
U vezi tih flash tema,ja sam čuo da u nijedan w850 nemožeš ubacit flash teme jer FAR ili PhoneXS ili tako nešto još ne podržavaju cid51(tj. nemože se nikako ubacit onaj .swf file),sad neznam jesam ja tu što pomješao ako jesam može neko pojasnit o čemu se tu zapravo radi?
jel mi moze ko rec kako se pali ona svjetiljka gore na vrhu ako je to svjetiljka.?
da lampica na vrhu.. kako se to pali?
što se tiče flash tema,da zavirbaju kad šaltaš po gl. meni-u odlična stvar,...
Ta lampica se ne moze upaliti vec je to senzor osvjetljenosti koji se sam pojačava/stišava....
Naime, kad je vani sunce onda je ekran najjače osvjetljen, dok kad je mrak isti će biti najmanje osvjetljen i na taj način ti senzor uvijek optimalno osvjetljava ekran + radi manje potrošnje baterije....
BTW, probaj pokriti prstom tu ''lampicu'' te promatraj ekran pa ćeš vidjeti kako varira osvjetljenje ekrana....
EDIT: po meni je ovo potpuno bespotreban dodatak telefonu jer uvijek imam dojam da mi je ekran nekako zamagljen i da kontrast nije dobar, pa tako i kretanje kroz menije ostavlja nekakav čudan dojam....
Evo i slike....(mobile-review.com)
![]()
Zadnji uredio wildbabe : 24-05-2007 u 15:24
pa skuzio sam ja da mi malo ko trepti ekran....a ja mislio da je to neka lampica...
edit:to na slici
Zadnji uredio pero1985 : 24-05-2007 u 16:14
Evo i slike gore, na to ste mislili, jel?![]()
Meni je u početku isto bilo čudno za šta je ta kao lampica dok nisam pročitao da je u biti senzor....![]()
jel se flash teme mogu ubacivati normalno ili se mora pomocu onog programa??? ako se moze normalno jel mi moze ko rec di ima tih tema
Bookmarks