da da da.Svakakva sranja citam o bateriji ali opravdano.Naravno nokia nikako nemoze napraviti neki mob a da je savrsen.Ali ova ideja mi se svidja.Kada vec dajes 7000 kn za mob valjda ti nije tesko dati za jos jednu bateriju .Ali meni je krizma u 5 mjesecu i ja se nadam da ce do tada izac jer ja mislim 100 posto kupiti taj mob jer taj mob cini cuda makar nije toliko savrsen.Ali nokia ce u medjuvremenu napraviti bolju bateriju za njega.
Pozdrav i vidimo se sa mojom novom nokiom.![]()
Sumnjam da mob ima solarne ćelije... Malo mi to djeluje nerealno...
al opet kakva korist od toga kad ti se mob izgasi recimo navečer kad si negdje vani (u prirodi), opet kako ga napuniti sa tim solarnim ćelijama...
No back on topick...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Postoje ti solarni punjaći za mobitele.
U stvari bilo bi idealno ugradit to u mob, jer onda to više nije punjač, nego je sve skupa "perpetuum mobile"![]()
Heh.. ima punjac i na vodik, koliko sam cuo.. to su ludi japanci smislili... punis mobitel na vodu..![]()
Nego.. ja mislim da bolje ne ocekujete jacu bateriju, jel ce te se razocarati, ak neocekujete, necete se razocarat.. lol.. jel nema sanse da stave jacu bateriju..
Ak pogledate specifikacije, pa N95 ima sve moguce ugradjeno.. Da je bilo mjesta za jacu bateriju, mislim da bi stavili, ali vjerujem da jednostavno nije bilo mjesta za stavit, a da su stavili jacu, mobitel bi bio predebel..
a kaj da velim.Mislim nprave mobac od 1000eura i onda maznu bateriju ko u C35i. Svasta...
Ili jednostavno uzeti E90 Communicator... Ima sve što i N95,jedino što je kamera manje rezolucije i mob je malo veći. Baš ga gledam u susjednom threadu i rajca me više od N95![]()
A što se tiče baterije,prihvatite stanje kakvo jest. Nokia vjerojatno nikad neće napraviti savršen telefon i to je činjenično stanje. Ako i stave bolju bateriju,vjerojatno će nešto sfušat sa karticama,slideom ili nećim trećim
Evo demo kako radi navigacija (user)
http://www.youtube.com/watch?v=xm0LV55mt9A
Ne znam da li ste primjetili, ali u komentarima ispod joubito filma piše da će se glasovna navigacija naplaćivati...
Testis unnus, testis nullus!
Kad će doć taj mobitel???
jos da bude navigacija i na hrvatskom?!![]()
Ja sam pito u Nokii kada dolazi jer me veoma zanima i rekli su krajem 4. mjeseca a cjena ništa službeno se ne zna ali se nagađa oko 8000kn. To su informacije koje su mi dali. Ali slažem se s kolegom koji kaže da očito Nokia nikad neče napraviti savršen mobitel jer uvjek neš sfušaju a cjene su im visoke.
Mene je baš neugodno iznenadio onaj test Apocalipsa. Baterija mu je izdržala ČAK OSAM SATI!!!!!
8000 kuna za mob kojem baterija traje-za svaku tisuću po sat vremena!?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
LOL jaooo...Zašto Nokia mora sa svakim mobitelom pokvariti stvar.
Zasad mi se E90 čini savršenim, ali vjerujem i da će on pokazati svoje mane, kako se bude približavala finalizacija proizvoda.
Ali sad barem znamo odgovor na pitanje:
Trebate li savršeni smartphone (dakle ne ručno računalo, PDA, komunikator i tome slično), za njega ćete izdvojiti...
9000 kunaLOL
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
za 9000kn izbor je prilicno velik i treba dobro razmisliti.
HAHAHA... ma cijena je smiješna... Ako želiš proć najbolje cijenom i funcijama po meni je najbolje uzet ovo:
1.) SonyEricsson K750i - dummy phone sa dobrim fotićem, uslugama kojima svatko zna baratat, jednostavan i dosta dobar
2.) FujitsuSiemens PocketCP - VGA display, 624 MHz, Windows 5.0 premium, GPS ...bla bla bla
znači K750 ( 1500kn (ima u oglasniku nov i za 1300kn al nek bude ovo skuplje) + PocketPC (najbolji taj recimo 3700 kn) = ~5200 kn
Znači, ako idete samo u dućan ili do frenda ili bavit se sportom uzmete samo K750, praktičan, malen nije tako skupocjen da ćete plakat ako ga strgate ili izgubite.
Ako idete na posao, fakultet, u auto ili bilo gdje gdje vam treba neka bolja tehnika ponesete i K750 i pocket PC
Po meni je to najbolji izbor i najbolja cijena....
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
@Symbian FAN: ma o takvim kombinacijama se već pričalo (samo neznam dal u ovoj temi)... A i ja bi vjerojatno tako postupio, jer je cijena od 9k Kn stvarno previsoka...
Ali dobro... zasigurno ima i onih koji bi sve to htjeli u jednom uređaju, pa će onda masno i platiti za to...
Samo, ajde, sve bi to bilo u redu da baterija uz neko prosječno korištenje traje dan ipo, a ne po onom testu jedva 8 sati...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
n95 ce nadamo se to sve povezati i valjda ce opravdati ocekivanja,ali baterija.....![]()
N95 NEĆE to sve povezati i opravdati očekivanja. Baterija je naprosto uvredljiva...
I cijenu od 9000 kuna sam fiktivno navodio, ne znam ni ja koliko će zapravo biti, ali sigurno je da će biti paprenija od N95, jer je ipak mobitel za poslovnjake.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks