Trgovao sa clanom Darkovsky, dogovorili smo se za s35 i dva punjaca za 40kn, prodavao sam ga za 60kn, ali sam njemu sam odlucio spustit na 40kn, na sto me on pito moze li za 30kn, ja sam rekao da ne moze i da je i ovako predobra cijena... kad smo se nasli reko sam mu da cu mu jos dati i auto punjac, on je tada rekao da ima samo 30kn kod sebe i da ako moze tako
![]()
, ja sam se nasmijao
i rekao da moze..na to je on iz svog novcanika izvadio 40kn i pitao me imam li mu 10kn za vratiti
![]()
, ja reko da nemam i on je na to reko da mozemo otici u menzu ili na kiosk pa da mu razmjeni
![]()
tu je vec bio lom, pa sam zamolio prijatelja da mu da 10kn, on nije imo drugacije nego kovanice, ali Darkovsky se nije bunio
!!!Jos kad sam shvatio da nemam auto punjac nego samo onaj nastavak za struju reko sam mu da cu to bacit, a on je reko da ce on i podigao ga je sa poda i nestao
![]()
![]()
![]()
osjecam se prevarenim, ali barem smo vristali od smijeha 30 minuta u menzi, i ovo je prica koju nikad ne cu zaboraviti, hahahahahahahahahahahahahaha
![]()
Zadnji uredio Qwasy6 : 22-02-2007 u 02:37
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
lol ova je dobra![]()
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
P.S. mozhe te bit sram zato jer sad svi vide da se pogu posrat na tvoju rjech sramota,obechash neshto chovjeku koji proda svoj mp3 i zaje..sh ga ono u stilu novi je chlan,a kad njima nesh obechajem to je koda im prodajem lovachke priche,i to radi jedan moderator ma ajde molim te skrij se u mishju rupu mislish da je dosta to shto si reko chovjeku sorry ma daj jbt chovjek je prodo svoj dosta dobar mp3 da ga tako ........ ma nemam vishe komentara...![]()
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
evo nije direktna prodaja, ali slicnoNasao sam si mobitel u ZG, a posto nisam iz ZG nisam ga mogao nikako podici. Zamolio sam clana ravilov da mi pomogne. Covjek je izasao s posla danas da se nade s tipom sto je prodavao mob, pokupio mob i popodne je opet izasao ranije s posla da mi stigne poslati mob busom. Sve pohvala navedenom clanu koji ima moje najvece postovanje
Svaka cast ravilov i jos jednom, HVALA
iPhone 5s 16 GB
imatić,našao sam račun danas od m2 ak ti treba,javi
+xianfu po 5 put sve5 još mi je u susret izašao...preporučam![]()
Zadnji uredio smogovac : 22-02-2007 u 18:52
Trgovao sa clanom vladobrad, sve 5, odlicna kupoprodaja po drugi put.
TDI macht Spass
ecstasy aka ex-->I meni se dogodilo slično.Nisam htio ništa pisati ali potaknut tvojom pričom..Neću nikoga imenovati niti spomonjati ičiji nick ili slično(nije vrijedan toga)..Ja sam imao dogovor sa isto jednim dugogodišnjim članom koji uživa 'povjerenje' i trebao bi biti primjer na forumu(ovim ga putem pozdravljam-zna on o kome se radi)..izigrao je dogovor nakon što smo se dva dana dogovarali(razlog tome dizanje njegove cijene za jb****100kn)..da bi na kraju rekao da je cijena skočila naglo gore i da mu ''treba još para''(citat).
Zato ovim putem savjetujem sve ljude koji žele nešto pošteno obaviti na forumu neka pripaze.Nema tu tko je duže na forumu pa je 'pošteniji'.
Ima ljudi koji su govna bez obzira na to bili oni 'tek rođeni' ili neki opasni moderatori.
Ovo što si ti naveo stoji.I onda netko takav glumi nešto na forumu,pa kad kažeš nešto odma prijetnje(jer su kao moderatori).
Umjesto da budu primjer...ma sramota.
''Pazi kako razgovaraš sa starijim''-->daj molim te!!nema tu stariji, mlađi...Nakon takvoga nečeg krajnje neljudskoga(ne znam kako bi tu sramotu drukčije nazvao); dotični forumaši imaju obraza stat na forum i o tome onako s visoka.Sramota..sramite se!!!
Kad je 'ecstasy aka ex' toliko malđi..ja sam onda stariji pa ti ja kažemokrij se po ušima i šuti.
I nemoj slučajno sada imat obraza pa mi prigovarat.
Zadnji uredio ivstojic : 22-02-2007 u 20:01
Znaš što ivstojic, otkad si na forumu samo pišeš gluposti, nisi imao valjda niti jedan konkretan post, zato bolje šuti...
Kaj se tiče ove situacije, zbilja ne znam dokle će se to protezati i kaj bi više trebao napraviti, ali zbilja ste bezobrazni, to je sve kaj mogu reći!!! Ovakvo ponašanje već ide vama na sramotu, jer sam ja svoje rekao, ispričao se, a vi se i dalje bahatite!!!![]()
![]()
P.S. ispričavam se na ovakvom razgovoru, ali nekim ljudima se neke stvari ne mogu objasniti i to mi diže tlak...
Zadnji uredio .El Nino. : 22-02-2007 u 20:30
Bom Chicka WahWah
Lijepo ponasanje.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Gle ja sam svoje rekao...a ovo da serem govna...o.k. serem ih.. i da kurčim se ako ti tako kažeš....i sta???oću dobit ban??ili cipelu sa foruma??Pa dajte mi ju onda više!!!!!!!
Ne znam šta si se sada uvrijedio kao da je cijeli post išao tebi.Ogorčen sam na neke postupke ljudi ( naglašavam ljudi; ne samo ''el nino-a'')..i to je to.
u čemu je problem??
shvati samo kada te netko zajebe da sorry nije dovoljno..kužiš??
I normalno onda da ne kužite kako je toj osobi kad se vama to nije dogodilo.pa kada dođe ovakav post od nekog ogorčenog svi se čudite koji debil je ovo napisao.A kako bi ti reagirao???pogledaj i drugu stranu priče...
gle ako kazes ime toga clana, znat cemo na koga treba pripaziti, ovako ispada da se trebam paziti svakog, a to onda ispada kao da kupujem i prodajem preko oglasnika, sto nije tocno... ima clanova na ovom forumu sa kojima sam poslovao i ne mogu reci nista lose o njima, ja sam ih sve nabrojao vec ovdje, imenom tako da i drugi znaju, ovo sto si ti napravio mi bas i nije pomoglo, tako da reci ime tog clana da svi znamo...
edit: stvarno bi se sve ovo trebalo smiriti, jer je preslo svaku mjeru, ako nista drugo trebalo bi pobrisat ove poruke koje nemaju veze sa temom
Mislim da je već svima jasno da je El Nino zasrao, mislim da je i njemu to jasno (čovjek se ispričao i rekao da je naučio na svojoj grešci, ja se nadam da je), i što je najbitnije mislim da je svima sad jasno da staž na forumu nema ama baš nikakve veze sa poštenjem i uspješnim poslovanjem.
I da, slažem se da ivstojić treba imenovati neodgovornog člana.
Ne kužim, jer mi je to valjda prvi put da sam nekog zeznuo i krivo mi je...
A to kaj otvaraš raspravu koja je već završena, to je još jedan od tvojih načina pisanja postova, jer očito nemaš pametnijeg posla na forumu...
Osim toga, kaj misliš da ja nisam bio zeznut...bilo dosta toga, ali ja neću nikoga javno linčevat ako za to nemam konkretan razlog...i ako te zanima bio sam u gorim situacijama nego kaj je ova...a sad ispadam zadnji idiot...
Malo si razmisli prije nego počneš pisati gluposti i stvari koje te se očito ne tiču...![]()
Bom Chicka WahWah
kao što sam i napisao ne želim..to je bilo pa prošlo...ne treba mi da mi sada netko ide prigovarat da šta ja serem i da mi ne daj bože šalje neke sms-iće...
Potpuno te razumijem..ali eto shvati i ti mene.Jbg sorry.Poz!
ja moram priznati da sam isto ima neugodno iskustvo sa članom Elnino, jako djetinjasto ponašalje i svaki dan neke druge cijene i dogovaranja, na kraju nisam ništa kupio/prodao jer neozbiljno, ajd da je neki lik sa 50 postova,a ne moderator, to me jako razljutilo, no na kraju mislim da je sve u redu ali bi trebao malo razmislit što radiš, ja sam mislio da sam jedini da hoćeš zafrknut (da nekažem nekaj prostije) no vidim da se ekipa žali, nisam ništa htio postić ovim postom, samo sam htio olakšat dušusori EL ak sam te ovim povirjedio ili nešto slično
NHF
...manje je više...
Da li ti je prvi put ili ne;mene ne dira.
A to što ja pišem po forumu nije tvoja briga.Ako vidiš da psujem i da vrijeđam možeš me kaznit i neču ti riječ reć'.Moji kao i svačiji postovi nekada su ozbiljni nekada zaje***(ovisi u kojoj mjeri).Može se svakom članu prigovarat na postove zbog toga po tvome.a to da ja nemam pametnijeg posla na forumu...kažem ti opet;pusti ti mene i moje postove,vjerujem da imaš drugog posla pa ga se drži.
Znam da sam se sada uključio u neku tvoju raspravu..al jbg!
Ostaj ti meni pozdravljen,šefe!!
ajmo smirit strasti svi, moj savjet vam je da procitate kako je prosla moja zadnja trgovina sa clanom sa foruma, svi cemo se zajedno nasmijati
(vjerujte mi) i prestati sa svadama
edit: na vrhu stranice je, sve je gola istina
Ja se bas ne slazem s ovom idejom jer da ga oda ispao bi tu neki cinker, smrad, tralala... i vjecno bi bio na meti njega i ostalih ljudi, a da se o moderatoru slucajno radi, brijem da bi dobio laganu cipelu s ovog foruma, kad tad!
@El Nino, nije da se petljam ali ocito ti se vec par puta omaklo da nesvjesno spalis ekipu tako da ona tvoja prica o stazu jednog clana a pogotovo moderatora definitivno pada u vodu!![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Očito nije jedan grijeh..ima ih koliko vidim gore šačica
puno je lakse napravit sranje,a puno teze,za neke nemoguce,se poslije ljudski ispricati,zato nemojte vise el ninu zajebavat,ispricao se,pojeo vlastito govno kak se ono kaze,i zbog toga ga treba cijeniti,neki se nisu ispricali,a napravili su puno veca sranja,ja predlazem da se to vise ne provlaci dalje,jer raspravi nece biti kraja....
ps:ja kad sam procito ono"jel moze za 30kn,jel imam samo toliko,i onda vadjenje 2x20kn"doslovce sam se satro od smijeha,ja bi,kunem vam se bogom doticnom clanu poklonio sve i dao bi mu jos 10kn....
tolko je duhovito da granici sa realnoscu......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks