Tako isto i moja sestra, pusti radio na jako tiho dok spava, a meni to totalno nije jasno. Sta ce ti to dok spavas?! Nije bas da ga cujes.
Inace, buduci da je zvucnik na straznjoj strani moba, probaj ga staviti na nesto mekano (npr. na krevet ako imas mjesta). Ako ga stavis na nesto tvrdo (npr. stol), doci ce do refleksije i jos ce se glasnije cuti. Ako ti je jos uvijek preglasno, probaj ga staviti pod jastuk.![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
sam malo, znaci stavim sliku u imeniku pod kontakte, sliku koju sam fotkao?
tak i imam i kad me osoba zove uredno se pojavljuje slicica ali kad dodje sms, otvori se onaj podmeni ili kako da ga vec nazovem "novi dogadjaji" i tamo samo pise datum i od koga je..nema slike, jel nesto krivo radim ili?
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
Kao prvo, procitaj upute od telefona. Nisi ih dobio da kutija od mobitela bude deblja nego da ih procitas.
Ako ti i nakon toga nije jasno, odi na MENU -> Settings -> New events -> odaberi Pop-up.
moje mišljenje...podjela serija...al to i je malo glup problem no ipak..
joystick...stalno me zajebava bez obzira koji se imam
zvučnici...npr...w550 ima odličan zvuk...i to najglasniji-uzivancija(no to su sredili zvučnicima za kupit)
konektori za slušalice(uvijek sjebem neki negdje)
prednosti-dizajn svakog mobitela je drukčiji a opet prejeben
memory stickovi s velikom memorijom
teme
jednostavan meni a opet odlično osmišljen
VRLINA -> pokazivač na koliko je posto baterija - najbolje od svega meni. nikad nemam osjećaj panike da će mi se baterija isprazniti u krivom trenutku![]()
mana:
prestane raditi joystick kako treba![]()
kupio ga 23.12. i danas 23.2. ode joystick. ne želi milom ići prema gore. lijevom, deso i dolje da, ali gore ne. izgubio se ona klik, da se tako izrazim. ne mogu ga pomaknuti prema gore, al iako ga pritisnem prema gore, ne znam kako da objasnim, kao da želim pritisnuti u sredinu ali malkice prema gore, onda radi.
uglavnom, ne radi normalno
još ide nekako, pa ću ga koristiti još neko vrijeme, ali mislim da kad rikne do kraja ću ga odnijeti na servis. prežao mi je za mob, oduševljen sam s njim, ne bih htio uzeti neki drugi zbog problema s joystickom... a za w810i nemam love :/
dobra prednost im je baterija koja dosta izdrzi i cijena mobitela (dobar odnos ulozenog i dobivenog)
----------Sony Ericsson----------
Mane:
-dosadan UI
-ne postoji mogućnost zaključavanja fileova i poruka
-po meni preplitke mogućnosti softvera (ne postoji mogućnost automatskog isključivanja, nema promjene fonta ili boje u pisanju poruka itd.)
-stvarno pre-pre mali ekrani
-walkman telefoni nemaju stereo zvučnikešto je za mene apsurd (ako hoću kvalitetan zvuk, moram kupiti zvučnike koji koštaju najmanje 300 kuna)
![]()
-samo dva mobitela u SE ponudi imaju wlan
-nevjerojatno visoke cijene fashion telefona (npr. w880 košta gotovo dvostruko više od nokie 6300, a u istoj su klasi)
-trenutno niti jedan SE model ne podržava tv-izlaz, kao što niti jedan dumb telefon nema preglednik dokumenata
-zaista prastaro video snimanje (čast iznimkama poput w900, ali ni on baš nije čisto savršenstvo što se tiče videa)
-cijena m2 kartica
-dizajn uređaja (subjektivan dojam)
-česti problemi sa joystickom
-kvaliteta završne obrade
-nedovoljno glasan zvučnik tijekom razgovora
Prednosti:
-fenomenalne baterije
-izvrsna kamera
-UI koji je veoma jednostavan za koristiti
-ergonomski savršeno riješene numeričke tipkovnice
-povoljne cijene allround modela
-odličan mp3 player
-dimenzije uređaja
-ogromni kapaciteti starih MS PRO DUO kartica (do čak 8gb!)
Čini se da SE ima više mana nego prednosti.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
kod k800i meni osobno samo smeta poklopac od kamere i što su izbacili megabas ...![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Poklopac moze proci ali megabass NE! TRebali su ga ostaviti kao i na k750 ali ocito je politika kuce da razdvajaju seriju ''k'' od ''w'' ...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
LO
LOSE:
dosadan i opet dosadan dizajn
joystiki na nekim modelima
neznam za sve modele ali uglavnom tvrde tipkovnice
baterija lijepo radi dok je nova, ali nijedna neće duže od godine dana da si isus
mali ekrani...barem na ovim do 2000kn
DOBRO:
za male pare dobijes odličan mobitel
pouzdan sw
u paketu dobijes i brdo opreme...kabele, slušalice...
uglavnom dobri mobiteli...jedino dizajn katastrofa![]()
sto se tice SEa najvise mi se svida cijena za komponente koje se dobiju,npr da takve komponente stavimo u nokiu vjerujem da cijena nebi bila toliko prihvatljiva,ne svida mi se SEovi da joysticima jer obicno rikavaju,eto toliko
Pa nokie i imaju takve komponente ako ne i bolje , a nokia je ipak nokia bez uvrede svima , zati i ima veću cijenu. Ajde prijatelju igor640 uzmi si taj K800i koji tolko oćeš i uživaj!![]()
moze li se u sony ericssona ubrzavat video-<<?>>?
Bookmarks