9210i mi je bio tajna patnja,tamo negdje 2002. Naravno,kao osnovnoškolac si ga nisam mogao priuštiti ni pod razno (sada se nabrijavam na E90,ali ni njega neće biti lako zaraditi). Još jedan mračni predmet želja mi je bio 8910i,kojeg sam ipak uspio nabaviti i sad guštam u njemu![]()
ovo je pravi retro mob.
oće ko kupit?
ponude na pm!![]()
![]()
Zadnji uredio yager : 20-03-2007 u 19:33
Oduvijek 8850 ! Nabavio sam ga tek nedavno i ne će ga mijenjati dok se ne raspadne.
ja bi motorolu V70 pa ako neko ima u dobrom stanju, baterija 2-3 dana neka se javi....
What else you gonna do on a saturday?
Ja bi V61![]()
moj alcatel je spreman !![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Čujem da kažu da su n6310 i 7110 najretro mobiteli! Da ih imate, bili biste najskroz u trendu!
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
e da, gdje su ona lijepa vremena kada si mogao antenom čačkat uho...ili barem to imat kao ispriku ako te policajac zaustavi zbog telefoniranja u vožnji
ovi u mom potpisu su još u ormaru i svi rade
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
kad dodje moda retro mobitela, moja 8110 je spremna. doduse treba novu bateriju.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja imam negdje N7110 i N6210i u nekoj od ladica. Imam i N9210 koji čeka i N9110i koji također nije još za bacit. Imam negdje i nekakav SE-T68i.
Ovaj 6210i sam koristio relativno nedavno dok mi je službeni mob bio na servisu. Pila je prastara, izrabljivana, nepažena, a baterija drži tjedan dana!Nešto fenomenalno.
Sad ću se time naoružat, pa ću bit übercool. Dapače, bit ću najübercool u gradu. Ima da me na Spici svi vide. Opet.
(napomena: slovo "S" sa kvačicom uzrokuje da se post ne vidi)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma lol...
meni je u zadnje vrijeme sve to dokokotalo...koristim mob samo za poruke i zvanje...za što je prvotno i namjenjen..ide mi više na živce sve ovo ....milijon mogućnosti a za koji klinac???
dosadilo mi....
nekoć davno...moj 1. mob je bio nokia 3210! preljep mi je bio dizajn! dok su svi imali one ružne gadne odvratne alcatele naranđaste! fuj! ja sam imao pravu malu lijepu bebu! a koštala je tada nekih..1700 kuna ja mislim.....![]()
mama ti sestra!
3210 je meni i dan danas jedan od najljepse dizajniranih telefona ikada..![]()
Čak mi je i masa ok![]()
hehe, ja svoj prvi jos cuvam.
_ebemu kad se sjetim da sam ga od majke kupio za 100 maraka. bio sam 4 osnovne a mob je bio siemens c25.
nije imao ni sat ni datum, al znam da sam imao antenu koja je svjetjela crveno i plavo par sec. prije nego bi mi dosao poziv ili poruka.
a od tih starijih imam jos motorolu v50, SE t65 (koji mi je zakon bio i bit ce. veliki ekran), SE t20 (uzasno mali ekran. fuj), alcatel ot525 (taj mi je bio zakon. imam 3 maske za njega, i imam jos jednog ali taj neradi), SE t100 (neradi, ima malo napuknuce), siemens s45, siemens s55, i zadnji priej d750 mi je n6030.
eto to su svi mobiteli koji su prosli kroz moje ruke u proslih 7 god.
a od mobitela za kojima sam patio sjecam se jedino: t68 (taj mi je bio drag jer mi je bilo drago crtat pomocu onog programcica na starim ericssonima a ovaj je imao boje covjece!), siemens sl45 (taj je imao najduze snimanje govora koliko se sijecam) onda ericsson t 28 (onaj poklopac koji se an botun otvarao...mmm.....), a najvise sam patio za se d750, kojeg sam i kupio nakon radnog ljeta i stednje punih 2 mjeseca.
kekec_kompleks:: A ti si ka ono....luđa ekipa, a?
_ebeš ti to stvorenje koje krvari 7 dana u mjesecu pa ne crkne !
Bookmarks