Meni je najdraži mobitel bio Motorola V50...kad je tek došao, bio je najatraktivniji mob na tržištu, mali, lijep, preklopni i koštao preko 4000 kuna - ma mrak!![]()
Meni je najdraži mobitel bio Motorola V50...kad je tek došao, bio je najatraktivniji mob na tržištu, mali, lijep, preklopni i koštao preko 4000 kuna - ma mrak!![]()
Bom Chicka WahWah
Da, definitivno jedan jako dobar mob u ono vrijeme... ja sam ga nabavio iz njemačke, jer ga nije bilo za kupiti u hrv...
A što se retro mobitela tiče, imam jedan kod kuće, Nokia 6310i samo što je malo izlizan od korištenja... ali radi ko urica...
@Yo!Gurth
ovo ti ne stoji... Recimo da se neki "retro" mobovi ugrađuju u aute i jako dobro funkcioniraju...RETRO mobiteli se vjerojatno nece nikad "furat" jer ne podrzavaju tehnologije potrebne novijem svijetu a i nisu dugovjecni i nemogu se samo tako opremit novim tehnologijama kao npr. auti?
Za primjer uzmi Mercedes, koji je do prije godinu dana u svoju E klasu ugrađivao Nokiu 6310i... Što sad ugrađuju u redizajniranu E klasu neznam, ali do redizajna se ugrađivala gore spomenuta nokia...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
V50!
carski je to mobitel bio, najatraktivniji od svih!
uzeo sam ga u jednoj akciji od tadašnjeg croneta za 1500 kn i bio sam siguran da ću imat problema s njim (malo prije toga je cijena bila 4000kn), ali nikad mu ništa nije bilo i moja ga je cura koristila do prije 3 mjeseca!
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
Bookmarks