1. nije moguce
2. takoder nije moguce, zato sto nema nikakvu lampicu
Može li se na SE k610i ubaciti neki software da ima bolje zvučnike kao sta neki imaju stereo zvučnike i da li se može ubaciti nesto za slikanje u mraku umjesto da furam sa sobom onu dodatnu bljeskalicu. Znam da su pitanja MALO glupa ali sam novi ovdje pa ne zamjerite.![]()
1. nije moguce
2. takoder nije moguce, zato sto nema nikakvu lampicu
iPhone 5s 16 GB
OK HVALA. A da li netko zna neki mobitel da je skroz sličan k610i (video poziv, 3G,2MP) a da još sadrži i bljeskalicu.
k750 - samo nije 3G ili K800 koji ti ima sve
iPhone 5s 16 GB
OK HVALA SKRATIO SI MI PRETRAŽIVANJA.:bunny:
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma da, to sam mislio na tu cijelu K750/D750/W800/W810 seriju, jel su isti mobovi![]()
iPhone 5s 16 GB
@marko67,
Imam ja jedno pitanje. Sto ce ti uopce 3G i ti video pozivi? Cisto da imas ili stvarno to koristis?
A čuj čim su počele te megapikselne kamere na mobitelima odamah su se raširile a sada skoro da i nema mobitela u prodaji bez megapiksela a to znaci da ako se je to tako bzo rasirilo vjerojatno ce i videopozivi a tek kada po pozivu smanje cijene na to.................
Inače ljudi možete mi još reći što je to BLUETOOTH STEREO (A2DP)?????
Za što se to koristi???????
Zadnji uredio marko67 : 19-02-2007 u 19:40
pa t-mobile ni nema videopozive jos, a o tele2 da ne pricam. samo vip dosad ima. nebih to stalno koristio, ali nekad bih. mislim, nije mi presudno imati to na mobu, ali kad dode u t-mobile isprobat cu i koristiti par puta
iPhone 5s 16 GB
glupo je zbog toga uzimat mobitel..uzmi di fino w810 i miran
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Ne bih se bas kladio. Videopozivi postoje vec prilicno vremena (samo ne na mobitelima), pa ih nitko ne koristi. Ljudi su skuzili da zapravo ne zele da ih se gleda dok pricaju. Ono, netko te nazove, a ti prije nego odgovoris moras pospremiti stan, da ne bi covjek slucajno vidio da zivis u svinjcu.
http://en.wikipedia.org/wiki/A2DP. Mogao si i sam potraziti.
A2DP = Advanced Audio Distribution Profile. Bluetooth profil za streaming visokokvalitetnog zvuka. Pomocu njega mozes npr. preko BT slusalica slusati glazbu sa mobitela (naravno ako su i mobitel i slusalica A2DP kompatibilni).
Bookmarks