sve ti ovisi na kakve se mobitele furash....preklopne ili ove blok.....ja bi uzeo v360........jer mi preklopni vishe pashu , no uzmi u obzir da v360 ima EDGE a l7 podrzava do 1gb kartice....
ne znam...ja bi v360![]()
Stiglo vrijeme za nabavu novog mobilnog... Ne mogu se nikako odluciti izmedju v360 i L7
Objektivno, koji je funkcionalniji i kvalitetniji? Drugim riječima, da se dvoumite između navedenih koji biste uzeli?
Usporedba: http://tinyurl.com/3dhgtq
karabaja @ gmail.com
sve ti ovisi na kakve se mobitele furash....preklopne ili ove blok.....ja bi uzeo v360........jer mi preklopni vishe pashu , no uzmi u obzir da v360 ima EDGE a l7 podrzava do 1gb kartice....
ne znam...ja bi v360![]()
Koristio sam L2 jedno vrijeme, pa mi se svidio tako skroz tanki mob. Stane u džep bez problema.Ni EDGE ni 1GB kartice mi nisu previse bitni faktori.
Ne znam kolika je veličina tipki na L7. Imam prilično veliku "šapu", pa mi je to veoma važno da su tipke komforne.
karabaja @ gmail.com
pa i v360 može imat 1gb karticu ( ja imam )
|\/|0T0r0La
Može? E, vidiš. Na gsmareni piše da prima kartice do 512 MB.
karabaja @ gmail.com
Da zaključimo, pa se vratimo na temu - to je stvar flasha.![]()
karabaja @ gmail.com
nemam ni ja malu ruku, ali l7 mi je bolji, mobitel stane u dzep bez beda, a i za poruke mi je dobar, jedino sto nisam naviko na motorole, pa se zna desit da slucajno posaljem poruku prije nego ju dovrsim i tako vise puta, koliko bi dosla nova maska za l7, malo mi je ekran izgreban pa bi mijenjo
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
koju vi glupu usporedbu stavljate na internet, to svijet nije vidio!
Pa dajte, normalno da je bolji L7!
ne i ne i izricito nebolji je v360
Najgore je raditi usporedbe softverski istovjetnih mobitela a oblici su stvar ukusa! Ja npr. ne volim tanke mobitele a ni klizne! Morao bi covjek malo pogledati oba moba i onda uzeti! Ovako mu mi govorimo samo kako nama koji pase!!!![]()
meni je isto bolji l7 za nijansu jer je čvršči od v360. v360 se bojim malo jače zgrabit u ruke jer plastika škripi i ima lufta
CARpeDiem*
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
za V seriju je tipicno da su skripave.
ma recite vi kaj god ocete o v360, ali moja na dan rukne na pod ili od zid( ne pitaj zas) dva puta, pa jos uvijek radi, samo poslije pada se resetira ekran.
a uostalom pa to je mob za 900 kuna, kaj ces bolje za te novce.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
l7 definitivno ali ako ti je razlika od nekih 300 kuna problem ili su ti drazi preklopni mobiteli uzmi v360
Odlučio sam se za L7.Hvala vam svima. Uvijek volim čuti tuđe mišljenje.
Vjerojatno ću se ovih dana prošetati do dućana...
karabaja @ gmail.com
Bookmarks