nasao sam ja na mobangu, ali drugaciji je od ovog na mobile-review.....
čitao sam review na http://www.mobile-review.com/review/...-v360-en.shtml o moto v360. tipovi pokazuju aplikaciju "SAFE" koja služi za pohranjivanje osjetljivih podataka( brojevi kartica,pinovi ,brojevi rač...) i to se može zaštititi lozinkom (kao npr. na NOKIA-ma itd.). pošto te aplikacije nema na v360 kupljene kod nas zna li netko da li se možda može negdje downloadat ili kupit. help.![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
nasao sam ja na mobangu, ali drugaciji je od ovog na mobile-review.....
.....cute but psycho.....
ima ti java aplikacija koje ti imaju istu foru zastita pasw. moram potrazit kak se zove!! Neznam di sam je skinuo ko bude zainteresiran mogu je poslat!!!
Mobile Safe, koristiti search naći ćeš sveIzvorno postao jdabic1
rješio sam za aplikaciju. poslao mi jdabic1-hvala mu!![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
mogo je javno stavit pa da svi imammo .. sta ste skrti
ako hoćeš poslat ću ti je na mail, usput znaš li koji program (osim midway ) da prebacim na mob.
crnikmet@gmail.com
---------------------Izvorno postao unreal
Unreal
Daj please pošalji mi na mail Mobile Safe, ali ako je onaj ko sa linka gore. Ja imam onaj stari Safe koji mi je u banani....
Ako ti ništa drugo ne šljaka od programa za prebacivanje jave u mob.....
Spoji ga na komp kao removable disk ( povezivanje/USB postavke/uobičajena veza/memorijska kartica) i napravi copy/paste (jad i jar) u folder Removable disk/mobile/kjava
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Ajde ako neko moze da mi posalje ovaj program na mail... Vukovicdamir@Hotmail.com
evo ga sve, mada mislim da sam ga već jednom uploadao![]()
Hvala...
Koliko sam ja gledao nema ga, mada bi bilo glupo da si ga negdje drugo uploadovao a ne tu gdje treba...
ma jel?? pa ovdje je bilo rasprava o safe aplikacijama znatno prije no što je došla v360....čisto da znaš!Izvorno postao VukovicDamir
Bookmarks