Svaki put kada na outlooku promijenim identitet javlja mi se ovo upozorenje i ne želi se vratiti na drugi identitet,outlook mi se niti ne otvara,moram restartati kompić.
To mi se dešava od kada sam instalirala service pack 2.
Outlook express could not be started because another instance of it is running on your computer. please log off of windows and than restart outlook express if the problem persists,save your work,and than restart your computer
![]()
Pa mislim da je.. Rađe da si odma skinuo thunderbird..
Slažem se s ekipom,Thunderbird je stvarno odličan mail klijent,a uz to i besplatan. Makar koristim Outlook 2003,jer sam navikao na njega pa mi se ne da mijenjati.
Ili da možda makneš SP2. Ja sam ga maknuo,stavio gore AVG i Ad-aware i nikakvih problema,samo ako paziš gdje surfaš i što skidaš
pa meni radi normalno na sp2 bez greske, nikad problema, mada thunedrbird je ipak za odlikaše!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
ne bih baš htjela micati sp2,jer sve drugo super radi. Imam i AVg i
ad-aware,čak imam i XoftSpy,Avast i Zone Alarm,tako da mislim da imam dobru zaštitu,pazim što skidam i gdje surfam.
Instalirala sam Thunderbird,ali mi je nekao simpatičniji Incredimail,budem vidjela koji ću ostaviti.
skužila sam kako mogu se vratiti na main identity,a da ne moram restartati kompić. Stisnem CTRL + ALT + DELETE i tamo pod procesi - msinm.exe stisnem završi proces . I onda normalno ide.
Mislim da ti ne treba toliko antivirusa i antispywarea,odabereš si po jedan iz svake kategorije i ostaviš ih. Kao moj genijalni frend koji je pokrenuo istodobno skeniranje s AVG-om i NOD-om i nakon par minuta ugledao BSOD![]()
Bookmarks