da probaš reinstalirati kompleta IE?
Ne znam di bi drugdje pitao, ne da mi se učlanjivat na neki novi forum, a na newsgrupe ne mogu, jer, guess what, OUTLOOK MI NE RADI![]()
Kaj je najgore, ovo mi se već jednom desilo rješio sam, al se sad više ne sječam kak... Znam da sam nekaj pobrisao...
Uglavnom: Prebacivao sam contact-ove iz jednog u drugi direktorij ram unutar onog adress book-a u outlooku i negdje je zaštekalo... Moro sam ono "program not responding, end now..."
Sad kad pokrenem outlook express samo mi se pojavi "Outlook Express has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." i ono da to pošaljem microshitu.
piše i ovo u eror reportu:
AppName: msimn.exe AppVer: 6.0.2800.1123 ModName: wab32.dll
ModVer: 6.0.2800.1409 Offset: 0000c153
ovo je kompletan error report: errorlog.txt
Daj pliz pomognite. Moram ga nekak osposobit! Barem da sve contact-e prebacim pa probam neki drugi program...
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
da probaš reinstalirati kompleta IE?
reinstaliraj, ak ne radi tak obrishi i ponovno instaliraj
Kako reinstairat IE ili OE? Kad odem u add/remove tamo nema, ako probam snimit ponovi IE-6 preko ovog, kaže da je novija verzija instalirana i da neće!!!
...ne idi na reinstall nego na reparate...
...po logu si si sredio .dll za adresar tj. pomaknuo si ga (ne može ga ispravno očitati pa zato blesira)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
tak i meni ne funkcioniše,čak ni velja vrsni informatičar nije uspio to riješiti
Nemam opciju reparatePoslao: dmi
...ne idi na reinstall nego na reparate...
...po logu si si sredio .dll za adresar tj. pomaknuo si ga (ne može ga ispravno očitati pa zato blesira)...
Nemam nikakvu opciju...
kaj je najbore, već sam imao isti problem i rješio ga... Nekaj sam zbrisao ili promjenio... Ne znam više kaj...![]()
E, da, outlook ne radi samo na mom accountu! Na sestrinom radi bez problema... Sigurno je negdje sa contact listovima... Di su spremljeni contact list-ovi koje koristi outlook?
Evo, rješio sam!
Fala Bogu!
Uglavnom trebalo je obrisat sve wab32.dll i wab.exe i sve vezano uz wab.
To sam probao i prije, ali sad je tek uspjelo, jer sam trebao obrisat i iz onih last good configuration sranja...
Sad nek to tu stoji da ne zaboravim drugi put kad mi se ovo desi![]()
Bookmarks