ajme, jedva čekam... Raikkonen će čuda raditi. Priča se da je izjavio da će voziti samo do 2009, a to me ubediralo![]()
Evo popis utrka sa datumima za nadolazeću sezonu F1:
18/03/2007 Australia
08/04/2007 Malaysia
15/04/2007 Bahrain
13/05/2007 Španjolsa
27/05/2007 Monaco
10/06/2007 Kanada
17/06/2007 USA
01/07/2007 Francuska
08/07/2007 Velika Britanija
22/07/2007 Njemačka
05/08/2007 Mađarska
26/08/2007 Turska
09/09/2007 Italija
16/09/2007 Belgija
30/09/2007 Japan
07/10/2007 Kina
21/10/2007 Brazil
Iduće sezone, 2007., Velika Nagrada Japana se ne održava na Suzuki, već na Fuji speedway_u...
Vozači i timovi za sezonu 2007.
FERRARI: K.Raikkonen , F.Massa
RENAULT: G.Fisichella , H.Kovalainen
McLAREN Mercedes: F.Alonso , L.Hamilton ? P.De la Rosa ?
HONDA: J.Button , R.Barrichello
TOYOTA: R.Schumacher , J.Trulli
BMW SAUBER: N.Heidfeld , R.Kubica
RED BULL: D.Coulthard , M.Webber
WILLIAMS: N.Rosberg , A.Wurz
TORO ROSSO: S.Speed ? , V.Liuzzi ?
SPYKER: C.Albers , T.Monteiro ?
SUPER AGURI F1: T.Sato , A.Davidson
Eh, nema više Schumija, ali biti će zasigurno dvoboja... Jedan od "žešćih" će biti vjerojatno Raikkonen - Massa...
Eto, 18.3., kreće "Cirkus"...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ajme, jedva čekam... Raikkonen će čuda raditi. Priča se da je izjavio da će voziti samo do 2009, a to me ubediralo![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Uf, zar već?Izvorno postao Ico
Dobro da si ovu temu na vrijeme otvorio... u zadnji čas!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja više nemrem čekat taj 3. mjeseca nit šumija nema
Ajmo više...raikonnen raikonnen, massaaaaa....
@ico... neznam ja kaj bi mi bez tebe, ova tema je fakat u zadnji čas...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
U ovoj sezoni kad nema Schumia moj favorit je Raikonen. Nadam se da se privikao na Ferarri I da ce osvojiti naslov.
PREDATOR
Mislim da će biti gusto između Raikkonena i Masse... Ali vidjet će mo...![]()
formula1 bez schumija nije formula1, nije to to.. no treba se naviknuti.. no tko god vozio za ferrari navijam za njega
****** ja vise nemam za koga navijati. za finca nemogu zato jer je kod zabara sad.
dobar grah daleko se čuje
ja sam navijao samo za schumija, od ovih mi nitko nije posebno drag, mislim da cak ni necu vise toliko pratit formulu, da se bar svabo vrati
Ja ove godine navijam za Tuvoka....hoću reć,Lewisa Hamlitona.
(Tip je isti Tuvok,majke mi.)
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Forza Ferrari
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
bas me zanima kako će to sada izgledati... ajmo reći da je 25% ljudi koji su gledali f1 navijalo za šumija, od tih 25% je sigurno 50% pratilo f1 samo zbog njega, a ovi ostali i zbog toga što vole f1... jel se slažete?
i šta će biti sada sa ovih 12% svih ljudi koji su gledali f1? ja bi rekao da barem 5% njih sigurno bude prestalo pratiti veliki cirkus a ovi ostali će si nači novog idola...
baš me zanima šta berni kaže na ovih 5%...
mislim, 5% od 100 kn nije puno, al od 100 milrd. € (karikiram)
Ja sam gledao F1 otkad znam za sebe, ali istina je da kako je MSC došao nisam propuštao niti sekunde, tražio sam informacije već u srijedu, pa probe u četvrtak, pa petak, subota, nedjelja, pa komentari nakon trke, itd. Svaku sekundu sam pratio.
Sad se bojim da neće biti tako višeNema više onog feelinga u želucu, nema onog "nečeg". Senna mi je isto bio jako drag, ali MSC mi je ipak bio draži. Ne znam kako će sad biti, treba čekati pa vidjeti...
Ja pratim F1 jako dugo... Ista stvar ko i sa BD_om, čitaš razne komentare, gledaš najave, sve treninge, isčekivao utrke, budio se u rano jutro...
ali nekako zadnjih sezona to je polako nestajalo... Samo što sam ja navijao za Miku Hakkinena, a kad je on otišao onda za Kimija... Ali je on sad prešao u Ferrari, tako da neznam za koga sad navijati... Vjeroajtno za Kimija...
Eh, grdo je to kad navijaš i za pilota i za team. Kod MSC-Ferrari kombinacije je to bilo OK, jer sam navijao i za njega i za konjića. Da mi je, recimo, otišao u neki drugi team (nemoguće, znam, ali čisto hipotetski govoreno), bogme ne znam kako bi to bilo, bio bih na 100 muka...
..pihh jos neznam za koga budem navijala....![]()
Massa-Raikkonen---Ferarri---Dream Team
pratim F1 dosta dugo i stvarno poslije Schumacher ere nije vise isto.dosli su neki novi decki i zasad ne vidim nasljednika bez obzira sto je Alonso pokazuje da je pravi vozac.nema karizmu Schumija i Senne.
mislim da ce past gledanost kod nas ove sezone, mozda ne na pocetku, svi ce htjeti vidjeti kimija u ferrariju, ali kasnije..
Ovo si dobro rekao, Alonso ima znanje ali mu fali još ono nešto što su imali Prost, Senna, MSC... onako potajno se nadam da če se Schumi vratiti i odvesti bar još jednu sezonu.
PREDATOR
Nadam se da McLaren nece goriti.. i da ce ici kao u ona dobra stara vremena.. Kimi mi je drag al je izdajica...
Sva sreca pa vise nema postolara...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
ma ova godina ce biti zesca nego 2005, bez obzira sto nema MSC, gledanost ce biti velika, zbog toga sto ce biti puno izjednacenih i biti ce borbe
ja ću definitivno gledat... inače sam uvijek bio za MSC a ove sezone navijam za kimija...
treba dočekat 18. odnosno 17.03., poludit ću_f1 mi baš upotpuni nedjelju jer mi uvijek bude dosadno i moram štrebat...
Lijepo je kad ima borbe, bude zanimljivo. Ali isto tako je zanimljivo kad se pojavi netko tko im svima uzme mjeru, tko ih pere ko malu djecu, netko tko nije prvi među jednakima nego je klasa za sebe. Kad vidiš vrhunske talente (pilote) i jednog koji ih sve deklasira kako bi i mene valjda deklasirao
I da, mislim na MSc, ali ne i samo na njega. Takvih je bilo hrpu - sjetimo se Senne, Stirlinga Mossa, sjetimo se Fittipaldija i sličnih. OK, MSc je stvarno klasa za sebe, bez obzira na mušice koje je ili nije imao i radio - one vožnje kad je sa slick-gumama po kiši stavljao po pola sekunde po krugu ostatku na intermediate gumama, ono je neponovljivo...
(na, sad mi je suza kapnula)
Bookmarks