Tako je. Dosta problema s mojom e70, uz 2 zida između Routera i moba. Također, u Zagrebu ima dosta nezaštićenih točaka, ali mob jednostavno keže Veza prekinuta...
Moj glas n73.
Ljudi ali wlan na mobu je super stvar ali poždere puno baterije i mali je domet u odnosu na kompjuterima pa su puno manje mogučnosti spajanja na tuđe nezaštićene konekcije. I opet niš od toga dok se još malo ne razvije sve to skupa a do tada s nevjericom isčekujemo Nokiu N95.
Tako je. Dosta problema s mojom e70, uz 2 zida između Routera i moba. Također, u Zagrebu ima dosta nezaštićenih točaka, ali mob jednostavno keže Veza prekinuta...
Moj glas n73.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
-mene zanima koja nokia ima jaci zvucnik kad se pusti neka pjesma N80 ili N73!
Mislim da N73 ima glasniji zvučnik, zato što ima dva zvučnika kao i 6233, dok N80 ima jedan zvučnik (ako se nevaram)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
n73 ima 3.2MP i autofokus, a n80 to nema,n80 ima bolji ekran
n73 je lakši
Ovo mogu potvrditi pošto imam oba modela + na N73 je kvalitetniji sistem zvučnika koji dopušta i jedan dio bass sound i 3D sistem koji je nadopuna naprednoga stereo sistema!
Zvučnici su postavljeni na vrhovima, gornjem i donjem dijelu mobitela tako da u bilo kojoj situaciji mobitel se jako dobro čuje.
Problem je samo u softveru koji je još u razvitku pa još nema silna količina slobodnih programa kao recimo za stari 6600.
Ja sam svoj N73 kupio prelazeći sa simpe na pretplatu 2godine sa tarifom 150(bar prva 4 mjeseca pa se vratim možda na 60) za cc1800kuna !!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
nvodno N73 ima jako glasan zvucnik i da je uber zvuk tako da dajem glas za ovaj fon!
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ako se nevaram jedini mob koji ima jaci zvuk od n73 je 6233.
ne znam čemu ova usporedba.N73 rastura.N80 je dobar mob ali jako loše izrade i katastrofalnog slidea.
Ne znam fakat zašto, ali ovdje ću se složiti sa Sodomom. I meni je nešto odbojno na toj N73. Imao sam do sada tri prilike za kupiti, ali sam odustao.
Ali, u svakom slučaju, prije N73 nego N80. Mislim da je na forumu dosta rečeno pro et contra za oba mobitela.
Meni osobno ne bi smetalo to što N80 škripi, riješio bih ja to selotejp trakom. Ali baterija je nešto prestrašno! Čak sam upao u sumnju kupiti N95 ili ne, upravo zbog batke.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks