Pri toj provjeri ...ako je dostupno ...mogu odmah preći na njihovu pretpatu dsla ili ???
edit...
tek u narednih 6 mjeseci...ajde barem nešto...
I optima je uvela provjeru dostupnosti pa skočite na stranice i saznajte kad će vam biti ili da li vam je dostupan optidsl.
http://www.optinet.hr/optidsl/dostupnost/
Pri toj provjeri ...ako je dostupno ...mogu odmah preći na njihovu pretpatu dsla ili ???
edit...
tek u narednih 6 mjeseci...ajde barem nešto...
Volim svoj mobitelj .... :-9
Ja sam u T com-u provjeravao dostupnost kada sam uzimao adsl.Rekli su mi da moje područje nije u dostupnosti(a živim u gradu) i da neće biti u mogučnosti provesti mi adsl.I ja se s tim pomirio kad nije prošlo 3 dana evo dvojice iz T-a da mi instaliraju adsl doma.Tako da sam skeptičan prema tim provjerama dostupnosti.Jedni kažu nemoguće,drugi vele obrnuto.Pa ko' tu koga ...?
je tako je i bilo kod mog prijatelja a isto zivim u gradu i to u samom centru...naime radi se o tome da su prepunjeni i ne zele zbog jednog korisnika nadogradivat cijelu mrezu u tom podruciju no eto kroz 1-2tj. se javilo jos dosta ljudi pa rikljucak i da vidis vech 3. dan svi su dobili ugovore
After all...
meni kažu da ne može optidsl, ali da može ADSL TRAFFIC (da samo promet ide preko nih).
samo nigdje nisam našla cjenik za samo ADSL TRAFFIC uslugu. jel to onda znači da je cijena prometa ista kao na optidslu?![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Evo ti cjenik.
Ah nije puno ali čovjeka veseli...čekaju se druge ponude, kao što je Amisova
Kaže mi za tri mjeseca...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
meni piše 9 mjeseci, sad oće li meni to tak![]()
Povećali mi na 6 mjeseci. Ah divota...ma znam, kod mene sigurno to nikad neće...A ja bih rađe da dođe do mene Amis ili H-1, nego šugava Optima...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks