Trik pitanja! Nije lako na ovo jednoznacno odgovoriti!
Sto se live preview funkcije tice...ne mora ti nedostajati...odluci se za E330 i imati ces i tu opciju, baz obzira sto se radi o SLR digitalnome foto aparatu.
Meni osobno ne nedostaje...do nedavno smo slikali filmom...tamo uopce nije bilo preview funkcije, pa nam nije falilazar ne?
Pisao sam vec negdje na forumu o ovakvim dvojbama i tada tvrdio kako nije lako odluciti! Ja mozda pomalo naginjem Nikonu, kojega nisi niti spomenuo, cisto radi kvalitete i rubustnosti njihovih tijela, premda im ponuda objektiva definitivno kaska za Canonom (tu vrlo spretno uletavaju Tamron, a u novije vrijeme i Sigma).
Olympus koristi 4:3 sustav. Ja nisam pobornik navedenoga rijesenja, tako da bih osobno Olympusove SLR modele izbjegavao u sirokome luku. Navedeni objektivi su skuplji 20-30 % od konkurancije i nemaju prave alternative u obliku nezavisnoga proizvodjaca. Uostalom Olympus nije po meni imao uvjerljivoga SLR digitalca jos od E1 modela, koji je jos uvijek moj favorit u Olympus SLR gami.
Takodjer ne spominjes niti Sony. Njihov recentni model A100 koji je na trzistu probio led sa Alpha sustavom koji se bazira na Konica-Minolta tijelima (iste je pogone otkupio Sony nakon povlacenja K-M), vrlo dobro kotira na recenzijama!
400D je kvalitetan aparat i definitivno pun pogodak Canona i sto se uporabljivosti i sto se cijene tice. Pogledaj malo po SLR dijelu foruma postove koji se ticu aparata koje sam naveo, pa se javi ovdje u temu da mozemo dalje malo detaljnije kada suzis izbor!

Odgovori uz citat
zar ne?
rizik kojeg kupac nek ipak bude svjestan.

Bookmarks