Bio sam
Što je to?
Nisam bio ali planiram ići...
Nisam bio i ne planiram...
Evo i stranica...http://www.obzor-tours.hr/Destinacija.aspx?ID=366Izvorno postao X-Plosiv
![]()
blue tornado je zakon!!!!
bio sa svojim razredom na povratku s maturalca... ludnica
samo jedan tip za one koji nisu bili, blue tornado sacuvajte za pred kraj, jer nakon njega su ostale bez veze....
I ja bio.....super..obavezno otići....
Mali TIP.....karta koja uključuje sve atrakcije je bila 21 EUR, a za 8 EUR više dobijete nekavu povlaštenu ulaznicu za glavne atrakcije...tj. na te atrakcije možete ići 2 puta preko reda...postoje posebni ulazi....dobijete žutu trakicu oko ruke i karticu na koje atrakcije možete ići prek reda.....obavezno uzeti!!!!!!!!!!!
Naša grupica iz busa je to uzela i sve glavne atrakcije smo prošli uz max čekanje 10 min, a bila je subota, a ostali iz busa nisu i pol stvari prošli....dakle obvezno uzeti
na žalost Blue tornado nije uključen u to....ali ako dođete ujutro odmah na njega jer se za pola sata stvori gužva...
Izvorno postao Symbian
Potpis na ovo - mi smo prvo otisli na blue tornado i onda je poslije sve puno manje nabrijano![]()
Ali smo ga i ponovili na kraju dana da ne zaboravimo kako je bilo![]()
![]()
![]()
hmmm ... nisam nikad bio tamo.... bilo je dosta pokušaja još davno da se ide al je svaki put neko nekaj zeznuo....![]()
al kaj ja znam nekako mi je to previše za djecu![]()
možda sam u krivu...neznam![]()
Izvorno postao mobman
u krivu si definitivno!!! to nimalo nije za djecu..
i svatko tko ima priliku treba otici tamo,jer je stvarno super..![]()
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
joj..gardaland...tam sam se prvi put onak zbljuval...al' onak pošteno..sva tekučina je izletila...potpomognuta co2..i onak sve me peklo..i samo je išlo i išlo...i išlo..onda sam se samo šetao i uživao u danu...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Izvorno postao mobman
Ja imam malo vise godinica od tebe i definitivno tvrdim da nije za djecu...ali sve je to prema vlastitim afinitetima...ja sam cijeli zivot uzivao u takvim stvarima i namjeravam i dalje, a netko nikada nije privucen time...
Btw cisto sa prakticne strane nije za djecu jer gotovo sve adrenalinske voznje imaju propisane minimalno potrebnu visinu ispod koje ne pustaju...a neke i maximalnu...
bila sam 2 puta i planiram opet na proljece.meni je predobro bilo. adrenalin skace ko lud. prejeben osjecaj.
Bio 3 puta.I opet idem sredinom 4 mj.![]()
Budem, hvala, ma spremam se u taj Gardaland već pun k.Nadam se da ću ove godine napokon otić, hehe
![]()
Nek mod zatvori ovu anketu. Hvala.
Zbog čega?![]()
Jer je tema inaktivna preko dvije godine i ljudi će samo bumpat temu glasanjem. Bolje da se anketa zatvori a ako netko želi nešto reć nek posta.
Joj GardalandBila i ici cu opet ako Bog da ovog proljeca.
Bookmarks