ma blue tornado je i u gardalandu ,pa bio sam tamo prije 7 godina i već je bio...imam sliku još iz njega i moju NE uplašenu facu...
Bio sam
Što je to?
Nisam bio ali planiram ići...
Nisam bio i ne planiram...
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
ma blue tornado je i u gardalandu ,pa bio sam tamo prije 7 godina i već je bio...imam sliku još iz njega i moju NE uplašenu facu...
Imaš pravo malo sam pobrkao ta imena ovo u mirabilandi se zove Katun...ma nema vezeIzvorno postao smogovac
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Ja sam prvi put bio kad sam imao 10 godina,od onda sam bio 5 puta,zadnji put pred 3 godine..I opet bi isao toliko puta da mogu.Gardaland je totalno luda stvar.Izmedju ostalog totalno lijepo uredjeno,svaku sezonu stavljaju nove bombasticne stvari,trude se full..Uostalom,zagrizeni precizni talijani-u njihovom stilu,sve slickano..Ima i tih dodatnih sadrzaja;restorani,gift shopovi,kafici,ali svaki u svom djiru uredjen.Ma,boli glava,tko god ima priliku nek ode,ima za svakog po nesto.
Ja bio...
...vrlo zanimljiv zabavni park.
Cisto komparacije radi...bio sam i u Disneylandu u Parizu, koji je veci i tematski sredjeniji park, ali sto se atrakcija tice, ja bih osobno dao prednost Gardalandu, raznovrsnije su i ima vise "adrenalinskih", nego li u Disneylandu.
Najgora stvar je onaj slobodan pad.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
I ja sam takoder bio u Parizu u Disneylandu. Najbolji mi je bio onaj kaubojski vlak i onaj Indiana Jones (ako se tako zove, ne sjecam se vise) sto vozi u rikverc. U gardalandu nisam bio, imao sam priliku ali nisam isaoIzvorno postao Bimbi
iPhone 5s 16 GB
ali sve njih nadilazi europa park,u njemačkoj
http://www.europapark.de/page,1339,de,Attraktionen.html
nisam mogao nači podatke,ali imaju najbrži ˝vlak smrti˝ i najduži slobodni pad...to sam nekak otprije zapamtio
Ja sam isto bio u Gardelandu i bilo je jebeno!!
-samo je steta sta se ne moze sve obici u jednom danu!!!
Kakva je to vožnja Slobodni pad? koliko si ti visok onda?Izvorno postao marko6630
![]()
to ti je kad te puste sa 200m bez kočnica, i padaš jako velikom brzinom, i onda ti na kraju zakoči, osim ako ne puknu sajle pa kočnice odu u qurac..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Cool . Koliko kosta ulaznica u Gardaland uopce? i kak ste vi išli u gardaland s nekakvim javnim prijevozom ili ?
Ja sam išao dva puta.Jednom sa školom,a jednom sa roditeljima.Bolje mi je bilo kad sam išao sa roditeljima jer smo ostali cijeli dan,do ponoći.Ako se ide sa turističkom agencijom piše da se ostane do 18h.To mi je nekako malo.Tek je kasnije fora.Sve je lijepo osvijetljeno,pa bude i njihova parada.Ne bude više jako vruće, a i redovi za sve atrakcije su se smanjili(kad sam ja bio,ali ne mora značiti da je to pravilo).
Mislim da te kod slobodnog pada puste sa 50 metara. 200 bi ipak bilo previše.
ma to je sve isto..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Koliko kosta dok ideš s turističkom agencijom ako znaš možda?Izvorno postao Mraz
sve je to isto?briješ malo....max je šta psotoji 75m... da te puste sa 200m ne znam kaj bi bilo...Izvorno postao Bronth
![]()
oko 350kn...karta uračunata...Izvorno postao Hell_Blazer
to onda znaci da platis i turisticku agenciju(prijevoz do tamo) i upad u gardaland , a sta je s voznjama jel ti njih posebno placas ili?Izvorno postao smogovac
ma sve ti je plačeno...možeš ići na šta god hočeš,koliko god puta hočeš....uračunat ti je prijevoz i karta-upad,ali kao što je netko gore rekao polazak od tamo je u 6,pa bi bilo dobro da znaš odma na kaj bi išo,jer nečeš stići sve,jer su ti veliki redovi za najveće atrakcije-koji se poslije smanje..
Sad sam se ja isto zagrijao za to baš bi otišao u gardaland , ak ideš u 6 doma kad se dođe tam?
hmmmm,ne sječam se točno,ali ja sam u ponoč kretao....ma i ja isto...sve žive nagovarm da idu,nitko ne želi i nemam s kime ići,kao to je za djecu itd....![]()
jel znas mozda s kojom turističkom agencijom se ide? tamo gledam ponude on nekih turističkih agencija pa one nude neko putovanje na dva dana prvo nekam ides obilazit nekih kuca kaj ti ja znam pa tek drugi dan u gardaland
gle šta sam našao parkotravel
ima putovanja na više dana u gardaland to bi bilo cool
Zadnji uredio Hell_Blazer : 03-05-2006 u 16:29
za djecu brijem da bi djeca umrla od straha na tome a brijem da cu i ja kad cu icIzvorno postao smogovac
, ako cu nac društvo s kojim cu ic
prvi put te star,kasnije samo uživaš...blue tornado-prvi red!!!!!!!!!![]()
brijem da cu otic samo trebam naci društvo tko ce ici samnom , na ovoj stranici pise 270 kn jednodnevni izlet , nije skupo uopce
trebali bi se par nas forumaša baš zaletit tamo![]()
Bookmarks