Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    v360
    Operater
    t2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Matija, vidim da uopce nisi skontao moju pricu, ali nema veze...
    pojacala, kakva god da jesu imaju izlazni otpor manji od oma ili tako nesto, a na njih se onda kace zvucnici s 4, 8, 16, ili koliko vec oces oma, vise ili manje...
    a da si se malo vise rapitao o svemu, skontao bi da svako pojacalo puno bolje i kvalitetnije radi ako je otpor zvucnika visi, samo sto onda dolazi do problema sa snagom, ali je zvuk koji daje pojacalo daleko boji...
    EOD s moje strane

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola V360v -> V360
    Operater
    HR VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao crni.ri Pregledaj post
    Matija, vidim da uopce nisi skontao moju pricu, ali nema veze...
    pojacala, kakva god da jesu imaju izlazni otpor manji od oma ili tako nesto, a na njih se onda kace zvucnici s 4, 8, 16, ili koliko vec oces oma, vise ili manje...
    a da si se malo vise rapitao o svemu, skontao bi da svako pojacalo puno bolje i kvalitetnije radi ako je otpor zvucnika visi, samo sto onda dolazi do problema sa snagom, ali je zvuk koji daje pojacalo daleko boji...
    EOD s moje strane
    istina je da je za pojačalo bolje da su zvučnici s višim ulaznim otporom jer se tak pojačalo ne muči i ne pregrijava, al kaj onda dobiš izobličenja, slabiji zvuk...
    naše motorole rade na nekih 3,5 volta a na tak niskom radnom naponu nemaš pojačala za kupit pa je onda to rešeno tak da se pojačala na motoroli projektiraju s izlaznim otporom od nekih 6-10 ohma
    a to kaj veliš da je zvuk kvalitetniji ak zvučnici imaju veči otpor naspram pojačalu to je totalno, ali totalno krivo i nemoj takve stvari govoriti pred nikim ko je stručnjak za takve stvari. Ja ti ovo govorim jer sam 4. razred Elektrostrojarske škole u Varaždinu i znam kaj govorim. a ovo kaj si rekel da pojačalo daje bolji zvuk to je totalno krivo jer pojačalo ne daje zvuk već ga samo pojačava. zvuk ti inače daje zvučni izvor-npr. radio prijamnik,cd-player...
    mene nije briga kaj vi radite s svojim mobitelima i slušalicama-meni radi perfektno s nokijinim slušalicama. ovu temu sam otvoril zato jer sam videl da postoji potreba za uštimavanjem zvuka na V360 ali kolko vidim bil sam ismijan od strane nekih koji uopče nemaju pojma o otporima a kamoli o decibelima.
    ja iza svojih riječi stojim i garantiram da bute tak najbolje prošli a sad kak hočete...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove