Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam probao taj tvoj gaintable, i meni su basovi full tihi ko i zvuk, mada imam slusalice od 20 kuna, ali se svjedewnoi dobro cuju na kompu pa bi 9trebale i na mobu.
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola V360v -> V360
    Operater
    HR VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao danijel_13 Pregledaj post
    ja sam probao taj tvoj gaintable, i meni su basovi full tihi ko i zvuk, mada imam slusalice od 20 kuna, ali se svjedewnoi dobro cuju na kompu pa bi 9trebale i na mobu.
    e vidiš slušalice za komp ili discman pa makar one došle 1000 kn nisu dobre za mobitele, za mobitele moraš koristiti slušalice od mobitela. ja koristim od nokie 6103 a konektor mi je od 6030.
    možeš ti staviti i druge npr 0d nokie 6610i , stvar izbora
    slušalice od kompa ti nisu dobre zato jer nemaju isti ulazni otpor ko mslušalice od mobitela, od kompa ti imaju cca. 32 ohma a od mobitela negdje oko 8 ohma pa tak gubiš na jačini signala.

---i za sve koji se igraju s gain_table-om --> nikad isprobavati zvuk u nekom od java playera, uvijek u ugrađenom playeru ili iTunes-ima. zakaj? puno me pitate ali kolko ja znam java playeri imaju svoj princip s kojim zvuk dolazi do slušalica tak da koristite ugrađeni ili iTunes.
    moje slušalice:
    Zadnji uredio Matija Daljevec : 12-02-2007 u 22:46

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    v360
    Operater
    t2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Matija Daljevec Pregledaj post
    e vidiš slušalice za komp ili discman pa makar one došle 1000 kn nisu dobre za mobitele, za mobitele moraš koristiti slušalice od mobitela.slušalice od kompa ti nisu dobre zato jer nemaju isti ulazni otpor ko mslušalice od mobitela, od kompa ti imaju cca. 32 ohma a od mobitela negdje oko 8 ohma pa tak gubiš na jačini signala.
    potpuno neutemeljene izjave.
    jacina zvuka iz slusalica, pored impedancije, ovisi u jednakoj mjeri i od osjetljivosti samih slusalica, tako da razlika od 2-3 dB znaci duplo slabiji ili jaci zvuk, uz jednaku impedanciju. pa se iz toga sad mogu izvodit razne kombinacije da si skontas koje ti slusalice pasu...
    a to ako slusalice imaju veci otpor, nimalo ne utjece na kvalitetu, vec samo na jacinu signala, koja se bez problema podesava u gain_table...
    konkretno, imam sennheiserice od 16 oma, volume u g_t mi je na 4 i to mi je prejako ako pojacam do kraja, nije za slusanje... a imam i profesionalne od 85 oma i cuju se nesto slabije, ali jos uvijek dovoljno glasno zbog velike osjetljivosti...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola V360v -> V360
    Operater
    HR VIP
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao crni.ri Pregledaj post
    potpuno neutemeljene izjave.
    jacina zvuka iz slusalica, pored impedancije, ovisi u jednakoj mjeri i od osjetljivosti samih slusalica, tako da razlika od 2-3 dB znaci duplo slabiji ili jaci zvuk, uz jednaku impedanciju. pa se iz toga sad mogu izvodit razne kombinacije da si skontas koje ti slusalice pasu...
    a to ako slusalice imaju veci otpor, nimalo ne utjece na kvalitetu, vec samo na jacinu signala, koja se bez problema podesava u gain_table...
    konkretno, imam sennheiserice od 16 oma, volume u g_t mi je na 4 i to mi je prejako ako pojacam do kraja, nije za slusanje... a imam i profesionalne od 85 oma i cuju se nesto slabije, ali jos uvijek dovoljno glasno zbog velike osjetljivosti...
    e dečko zaj*** si se tu niko ne govori o osjetlivosti slušalica nek o izlaznom otporu pojačala na mobitelu i ulaznom otporu slušalica. vidim da si se raspričal o decibelima, možda si završil tehničku školu , ali kaj ti nisu prije same priče o decibelima i osjetljivosti objasnili osnovni pojam akustike: najbolje iskorištenje zvučnog izvora i zvučnog trošila je onda kada imaju iste priključne otpore. to ti je isto ko da kupiš divlje pojačalo s izlaznim otporom od 4 ohma, a kupiš zvučnike od 16 ili nedaj bože od 32 ohma. pojačal buš do kraja, a moral buš biti kraj zvučnika da bi nekaj čul. pa imam doma pun ku*** slušalica i od discmana i mp3 playera... no i zakaj pokraj tolko boljih slušalica cam si stavil one "najnekvalitetnije" od nokie, onda da su ove od mp3 playera tolko dobre bi si njih stavil. >>mobiteli a posebno ne motorole v360 nisu profesionalni audio uređaji i od njih se puno nesmije očekivati<<
    novi gain table http://matijaweb.sitesled.com/gain_table2.rar

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.233, Nivo: 37
    Bodovi: 24.233, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam sa svojom V360V dobio onu jednu slušku koja ima otpor 30ohm, a moje sluške (Philips SBC HE915) imaju otpor 18ohm. Čuje se jako glasno, ali bass nije čist,i ono precizan.

A na onu hadsfree slušalicu koju sam dobio zvuk je nebo i zemlja kad uspoređuješ s ovim mojim slušalicama.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove