Pa po svemu što piše o njemu,mislim da je prva liga.Sličan jako d900,samo tanji ako se ne varam.Još da je u drugoj boji;crnoj recimo.
Sto mislite o samsungu U700???
>>>3MP,3G,AF<<<
![]()
Link:
http://www.gsmarena.com/samsung_u700-1852.php
Pa po svemu što piše o njemu,mislim da je prva liga.Sličan jako d900,samo tanji ako se ne varam.Još da je u drugoj boji;crnoj recimo.
klasican nasljednik d900 u jos tanjem pakiranju.po meni,nista posebno.
koliko vidim samo su bacili gore 3g,ostalo isto.je tanji,ali mi je i manje privlačan od d900.
Čeka se još da samsung baci nekaj s bolesnim flashom.
Fora mob ali nema flash tak da mi to nije neki mob!!!
Pa mob je meni poprilicno dobar... Lijep je, nema bas neke pretjerane funkcije, sve nekako u normali za danasnje vrijeme...
@ivstojic - ovo sa digitalcem potpisujem
(Jel to 100% sigurno da nema flash?)
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1852
tanji je.. slabija kamera.. druga kamera za video call.. sve u svemu, ok, ali skoro ništ bolji od D900!
LOL, heheh kamera ista kao i kod D900...
Samo to sta sada pocinju samo slim modele izbacivat kao U600 hmm.. sad ih stvarno ne kuzim cemu poanta slicen ali skoro slicne modele izbacivat...
3.15 Mpx i je 3.0 Mpx...
Pa imaju istu max rezoluciju... Kod ovog u700 ne pise (bar ne na www.gsmarena.com) 3.0 nego samo 3Mpx sto moze znaciti i 3.15Mpx (bar mislim)...
'Nije drek neg se pes posro'!Ma riječ je o istoj kameri.Na nekolicini stranica je 3mpx,a na nekima 3.15mpx
oprostite, nisam znao :shy:
Pa to sam i ja mislio... To oni zaokruze na 3Mpx i to je to... Vidio sam prije da je ista fora bila i za d900, negdje pise 3, negdje 3.15...
Moze samo jedno pitanje - kako to da nema flash... Oce imati onda nesto malo bolje pa da to nadomjesti? Ne kazem da je previse flash potreban, ali ipak bezveze je napraviti novi mob bez toga...
Mislim da nema flash.Razlikuje se od d900 malo dizajnom(tanji je prvenstveno) i ima 3g(tj.to je 3G phone)
Mislio sam mozda nesto malo bolje karakteristike kamere i softa pa da ima nesto da moze cak i bez flasha slikati u tamnijem prostoru (mozda neka ekspozicija ili tako sta)...
Na to ćemo još malo pričekat...nažalost.
@ivstojic - offtopic
jesi li ti stavljao na e900 koji si mi prodao novi soft ili si ga takvog kupio?
kad ovaj mob dolazi u prodaju
super mob izgleda,koja će mu biti cijena?
'Kad se lijepo upakirana gomila laži uspije prodati narodnim masama polako i sistematski tokom nekoliko tisuća godina - onda se istina smatra totalnom besmislicom, a onaj tko ju propovijeda - totalnim luđakom'
Samo me to zanimalo... Ja bi stavljao novi (tj. drugi zato sto je ovaj najnoviji), jer na ovom ne mogu bas puno mijenjati, al sve ce to jos sacekati dok skupim malo hrabrosti i para, ako ga slucajno sjebem...![]()
Bookmarks