Imaju viška hormona pa se zhebavaju!
Samo šta je žalosno šta nema WiFi..
Ali mu je plus za OS od Microsofta jer ko ima znanja taj će si moći svašta čuda učiniti..!!!
Samo je pitanje kako će iči sa FirmWare update, dali će isti postupak biti kao kod SonyEricsona preko neta update firmware-a ili si možeš sam lupit FW !
Uff ja äu ti reäi jedno: SGH planira uvesti novi OS do kraja 2007 ce pokusati svaki novi mob sa novim OS-om ali sta me jako cudi je jer vec su nove slide mobace izbacili sa dummy shit-om pa se pitam ko je sad ovde lud.
Mislim da se nece drzati svoga obecanja jer ocito nekih 70% korisnika je naviklo na dummy.
Budemo vidjeli sta ce biti do kraja 2007.
OFF:
Ja sam presao na UIQ i moram reci da sam fasciniran jer bilo sta bih htio potice iz java,c++,perl i to sve je u UIQ OS.
super izgleda nema sta samo da mu i cijena bude super...cca200okn
![]()
----------Sony Ericsson----------
Teško.Mislim da će ići između 2800-3200kn.Tu negdje po mojoj procjeni.
[QUOTE=ivstojic;512960]Teško.Mislim da će ići između 2800-3200kn.Tu negdje po mojoj procjeni.[QUOTE]
Potpis, priblizno ista cijena kao i D900...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Pa i d900 je bio u početku toliko.Ubiti,ako se ne varam kada je stigao težio je oko 3000 i još nekaj.
Cirka negdje oko 3200 +/- pa brijem da bi priblizno tako trebao i ovaj kostati...
Pa eto to je to..možda koju kunu više zbog 3g-a..Tko da 3400 za mob nije mu puno dat još tih 100/200 kn.
Jbg, ja sam zaboravio na ovaj 3G...
Bit ce vjerovatno kojih 500 kn skuplji, zato su i stavili to da mu mogu dignut cijenu...
Sigurno nisu iz toga razloga,al dobro..jbg ljudi vani to i koriste..pa je nama teže za shvatit
Ako se ne varam za video pozive, mislim da tu uslugu kod nas samo VIP pruza, jel?
I dođe fino.Vani je to povoljno.Kad sam u beču onda vidim da dost ekipe tak komunicira.
Kosta kao suvo zlato kod nas, a i logicno, zar ne?!![]()
Vani je to povoljno kao i sve ostalo vezano za telekomunikacije...
Sam kažem da ne zalutamo..(tak je obično s tobom).
Ma dok taj video poziv ne bude low price zašto uzimati mob.koji to uopće podržava??Sam ga platiš više..
To da kada si u nemogučnosti izbora.Pa za samsung eto oboje..kome ne treba ima d900 kome treba ima u700
Vidim na spec rezu ekrana 240*320 pix s time da je ekran veci za 0.1 inch u odnosu na d900 dok su boje ostale iste...
Mislio sam da ce bacit u njega 16M kao motorola u neke od svojih noviteta...
A bilo bi sjajno.Takav aspekt boja na bilo čemu je welcome
Koliko vidim verzija Bluetootha USB-a je v2.0, jel takav i kod tebe na D900 ili su i to malo poboljsali?
Je.A šta će drugo.
Bookmarks