moguce je.to je sigurno e sad gdje to je pitanje.
Je li to moguće?? SA simpa na vip? i koliko bi me to koštalo i kod koga??
moguce je.to je sigurno e sad gdje to je pitanje.
moze gdje se nalazis?
nalazim se u zagrebu
ja sam u OS, tak da ako mozes nekako doci..Izvorno postao Biker boy
zovi maroona i pitaj ga 098/884411 (on ti je na malesnici)![]()
burek svima a ne samo njima...
Tu ti možda negdje ima... http://www.forum.hr/archive/index.php/f-112.html
Lord of the Rings RULES!
dekodiranje sagema nije free, odnosno ne postoji free rješenje... My-Z55 zahtjeva i otvaranje telefona, zbog TP-a.
za više info, možete mi se javiti na PM
Dosta zajebancije ima kod odkodiravanja meni je u rijeci odkodiro za 120kn,i još mi je tražio da ga odkodirava na vlastitu odgovornost jer mora lemit po njemu pa ako imaš garanciju neisplati se odkodiravat jer ti više ne vrijedi.
alat koji ja imam dopušta kasnije i ponovno zaključavanje mobitela, a postoje i TP adapteri, tako da se ne mora ništa lemit...Izvorno postao M A R I N
jel zna neko koliko kosta data kabal za sagema z-55, i dal imaju oni neki standardni phone code kao recimo nokia (12345)
znam da je ovo stara tema al sam "tek rodjen" pa sam jos u fazi pretrage foruma
za kabel se buš namučil,jako ga je teško nač,probaj elektromagic,ali uopče kaj če ti kabel na onoliko malo memorije,više ti se isplati skinuti sa neta slike,muziku i dr.,jedino ako češ čuda s njim raditi,za kod neznam več ka dugo nisam koristio kad je izašo kupio sam ga koristio mjesec dana i prodo ali ako se nevaram bilo je sa nulama (pišeš nule skroz dokle može stat) a standardni kodovi su ti ili 000...0 ili 12345 (neki tipovi nokije) ili 54321
nemoj,znao sa, da je s nulama riječ,ako ti nije mjenjo kod kod bi trebo biti 0000 (čitam-četri nule) ako mi ne vjeruješ http://www.sagem.com/mobiles/mobile/...lu_english.pdf
55 stranica
cini mi se da sam to vec probao kao prvo rjesenje jer ja uvjek stavim da je phone code ili 4 nule ili 4 jedinice, al dok dodje seka iz grada pokusacu opet ako mi daopusti jer sam njoj kupio telefon i sad mi dzigeru pojede sto ga opet ja cackam![]()
@Hoc svaka cast care bile su 4 nule, bice da sam ja kucao u pocetku samo 4 jedinice, evo maloprije sam se dokopao sekinog telefona i USPIO sam, jest da sam morao cekati dok je on odbrojao svoje vrijeme al isplatilo se
HVALA ( i od seke )
pitanje slično:
ima načina da se free dekodira sagem my x-5m. ako ne, tko ga može i za koliko dekodirati u rijeci?
pozdrav
ovako,to češ jako teško napravit,sagem my x5m je edicija koja je napravljena samo za ht-mobile,pošto je mobitel kad je došo bio malo jeftiniji nego t68i (sami počeci),prva dva u hrvatskoj koji su imali 426 boja ekran ili nešto u tim brojevima.No dosta o tome što hoču kazat prva inačica koja je došla otvorena bio je sagem myx5d on je bio otvoren na sve mreže,no bio je povučen zato jer je bilo malo zainteresiranih pa t-mobile uvodi x5m koji je kako sam reko bi specijalno tad po ht-mobile napravljen,jako češ teško nač nekog da ti ga bude mogo otključat,a neisplati se.To su bili počeci tek još nitko tad nije niti imo dva moba ko danas.(ovo je moje mišljnje nemora biti točno a i može kako sam reko imao sam skoro svakog koji je izašo sagem i jednostavno svi koje sam imo ili su bili otključani ili zaključani na t-mobile)
p.s.
no postoji fora nešto sam tad načuo jer sam tad imo my-x5m.Da svi oni koji su imali x5d da su ga mogli zabadav ga donjet u elektromagic i dat ga nadogradit na my-x5m i tad bi im se otključal zbog te softerske nadogradnje jer tada nisu bili dužni ih zaključavat ali ako hočeš probat otiđi elektromagic on su ti njihovi glavni distributer ako oni nemog nitko nemože
@jolly_bravo vjeruj kolegi Hoc-u jer je dokazani strucnjak za sageme![]()
našao sam program za otključavanje svih sagemovih modela nisam ga uspio probat niti neznam ništa o njemu samo sam čito da se s njim može otključat sve,ne bavim se otključavanjem tako da si skinite program pa pitajte na forumu nekog koji se s tim bavi,
http://www.gsmtower.com/index.php?centre=d
ljudi su dali neke komentare i vele da radi nisam siguran ali eto to sam našao
ima još jedan način ali treba imati kabel,blesplatno kodiranje samo treba imat kabel,a pošto ga sto posto nitko nema niš od te opcije
Zadnji uredio Hoc : 16-02-2007 u 11:48
čekaj, ako misliš na TP selektor, to je aplikacija koja ti prikazuje koji se TP radi na kojem modelu. Inače, za Sagem nema free alata, no probaj
nisam siguran svi vele na tom jednom forumu da radi super,da je taj alat tj.program najbolji za sve gsm unlockere i da ga moraju imat a što radi več sam reko nema blage,kaj ja znam ja sam samo to našao i prosljeđujem možda nekom pomogne a našao sam ovo (link je sa drugog foruma)
http://www.jinx.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44426
činimi se da bi to trebalo biti to jer stvarno je objašnjeno do zadnjega detalja kako čovjek si dao truda pa za ko ima vremena malo to proučit nek javi jel valja šta
p.s.
hvla na stručnom savjetu inovator
Danas odnesem na unlock svoj stari z55 koji mi vec neko vrijeme stajao u ladici.Cura me pitala da joj ga dam da ga koristi na tele2 mrezi(bio je lock-an na t-mobile).Odnesem ga u servis,pitam tipa jel se moze otkljucati...on kaze da moze i da dodjem za pola sata....dosao za pola sata i tip me pita nesto na foru:zast sam mu donio telefon koji je neispravan(ne moze ga upaliti).Telefon kad se pocne paliti samo blinka cijelo vrijeme.Rekoh mu da sam danas upalio mobitel i da je sasvim normalno radio.Par sati prije nego sam ga odnio,brisao sam poruke s njega i praznio imenik.U godinu i pol dana koliko sam ga imao,nisam nikakvih problema imao s njim.E sad....posto vidim da vas ima ovdje dovoljno koji se kuze u problematiku mob.aparatica.Sto vi kazete...jel mi lik spalio mob ili se ovako nesto moze desiti samo od sebe?????
Jel ima nade za taj mob?Dakle da ponovimo gradivo...kad se pocne paliti mob cijelo vrijeme blinka...kao da se restartira...pomaze mu samo vadjenje baterije jer ga ne mogu ni ugasiti nakon toga.
dekodiranje sagema je malo komplicirano, no sam unlock ne smije nikako ubiti telefon. jedino da je krivo nešto zalemio, jer se mora lemit test point na njemu, 4 komada čak. ali ponavljam, unlockom sagema ne možeš ga ubiti
Bookmarks