pitanje slično:
ima načina da se free dekodira sagem my x-5m. ako ne, tko ga može i za koliko dekodirati u rijeci?
pozdrav
pitanje slično:
ima načina da se free dekodira sagem my x-5m. ako ne, tko ga može i za koliko dekodirati u rijeci?
pozdrav
ovako,to češ jako teško napravit,sagem my x5m je edicija koja je napravljena samo za ht-mobile,pošto je mobitel kad je došo bio malo jeftiniji nego t68i (sami počeci),prva dva u hrvatskoj koji su imali 426 boja ekran ili nešto u tim brojevima.No dosta o tome što hoču kazat prva inačica koja je došla otvorena bio je sagem myx5d on je bio otvoren na sve mreže,no bio je povučen zato jer je bilo malo zainteresiranih pa t-mobile uvodi x5m koji je kako sam reko bi specijalno tad po ht-mobile napravljen,jako češ teško nač nekog da ti ga bude mogo otključat,a neisplati se.To su bili počeci tek još nitko tad nije niti imo dva moba ko danas.(ovo je moje mišljnje nemora biti točno a i može kako sam reko imao sam skoro svakog koji je izašo sagem i jednostavno svi koje sam imo ili su bili otključani ili zaključani na t-mobile)
p.s.
no postoji fora nešto sam tad načuo jer sam tad imo my-x5m.Da svi oni koji su imali x5d da su ga mogli zabadav ga donjet u elektromagic i dat ga nadogradit na my-x5m i tad bi im se otključal zbog te softerske nadogradnje jer tada nisu bili dužni ih zaključavat ali ako hočeš probat otiđi elektromagic on su ti njihovi glavni distributer ako oni nemog nitko nemože
Bookmarks