Mobitel je zbilja lijep...a cijena me trenutno ni ne zanima![]()
![]()
![]()
Mobitel je zbilja lijep...a cijena me trenutno ni ne zanima![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
"Beside the regular smartphone functionality, the Samsung F700 would feature a number of unique hardware characteristics"
izgleda da se radi o smartphonu iako se u samim specifikacijama to ne navodi.
pitanje je koji je OS "unutra"???
Zadnji uredio Vepar : 08-02-2007 u 14:37
Izgleda jako obecavajuce, kamera 5MP s autofocusom, nadam se da su upotrijebili svoje iskustvo s kliznim modelima pa je mehanizam "poluautomatski" a ne ko na variu...
Moram priznat da su ovaj put ostali na razini designa te debljine mobaća.
Mislim da će biti Microsoft Mobile OS ali ćemo vidjet, nešta slično sam vidio na webu skoro sličan model ali bez Samsunga znaka. OS je bio od Microsofta...
- 5 Mpx kamera hoho...to je već nešta.
- Touchpad šta je veoma dobro.
- Samo šta nisu napisali koliko se memorije može dogradit jer do sada je bila mogućnost samo do 1Gb mem kartice, jer bilo bi vrijeme da poćnu malo više podržavat.
Jos tu je i ekran s priblizno 2.8 inca, vaauu zbilja impresivno...![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ma po svemu što piše je sjajan..valjda ne lažu?
ovaj mob mi je je-be-n!
ali ce i svirat, ne samo mp3-ce...![]()
Simpatican mobitel, i vise nego zadovoljavajuce sirine i debljine za jedan smartphone, iako me najvise zanima kakav OS ce to cudo pokretati, i koliko ce zapravo biti softwarea za njega jer ima prilicno cudnu rezoluciju ekrana, tako da se nece bas postojece aplikacije na njemu vrtiti.
usporedba sa n95 pokazuje da ipak malu prednost ima nokia.iako samsung ima tochscreen i punu qwerty tipkovnicu te bolji ekran,nokia ima prilicnu prednost u WLAN-u i GPS-u
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1849
Zadnji uredio Vepar : 08-02-2007 u 21:46
meni mob na papiru izgleda savršenu ali to u praksi nemoze radit savrseno,npr aplikacije: morat ce se cekat 100 god da izbace aplikacije koje su u svemu kompaktibilne sa telefonom,a jos se nezna jel windows,symbian il cak linux.
to nije klizni, to je kao Apple iPhone. ak je tak. onda je po meni to bez veze.
n95 je bolji.... jedino što sasmung ima nešto bolji ekran.....
STOP, sad ne kupujem MDA nego ovo,baš me zanima koji će OS biti gore?
vjerojatno windows mobile.
mislim da ovaj mob nece imat niti symbian niti windows mobile.To sto je veci i ima tipkovnicu ne znaci da ce imat i nepredniji operativni sistem, no ukoliko bude, mislim da ce linux igrat ulogu. No daj boze da se varam, ali ne pokazuju nikakve specifikacije koje bi upucivale na siguran OS.
Inace svaka cast samsungu,mobac prva liga![]()
Bilo bi dobro kad bi Samsung napravio inovaciju na ovom modelu, npr. svoj OS![]()
Kak nije klizni? Isti koncept ko MDA Vario, samo se nadam da ce mehanizam biti napredniji...
![]()
Pa neka ga onda njemci i rusi izprogramiraju za njih.
http://www.vecernji-list.hr/home/man...37585/index.do
ovo ce biti telefon a ne mobiteltrebat ce biti ukopcan u struju da
se uopce moze upalit![]()
iz ljubavi prema automobilu vw GTI
Samo neka dođe i da bude pristojna cijena makar ga punio sebi na guzicu.![]()
otkud znate mozda bude i vista operativni sistem,ha ha
Bookmarks