nije smartphone,bas steta.bilo je najava da ce imati neki OS,ali nista od toga.
prica se navodno da evropska verzija ima kameru 3mp,a ne 5mp kako je najavljeno.
kak znaš da nije smart,tj. da ne vrti os?pa čemu onda takva tipkovnica i ekrančina??sumnjam da je klasičan sams soft gore
ako ga i ima ,nigdje se ne navodi koji OS ga pokrece.stvarno cudno.![]()
to bi trebalo biti posebno istaknuto.![]()
LED flash?!?
Pa nisu normalni!Upravo zbog takvih gluposti ljudi odustaju od Samsunga.
taj model je u startu osudjen na neuspjeh.prvo debelo kasni,jer je najavljen jos prije godinu dana,ima qwerty i veliku ekrancinu,a nema OS....
pored sve ove konkurencije,nema nikakvu sansu za neki znacajniji uspjeh.
Ali i F490 ima LED.A 5Mpix.I autofokus.Nije to neki kardinalni nedostatak, ali ipak je ljepše vidjeti kada piše xenon.
@ Vepar
kolika je stvarna prednost OS-a u odnosu na dummyje?Za nekakvog običnog korisnika(SMS,radio,MP3,eventualno podsjetnik).Nikada nisam imao priliku duže vrijeme koristiti mob sa OS, a sa KU990 sam prilično zadovoljan pa me zanima.
ne znam sta bih tu rekao.prednost je onome ko ce trpati hrpu aplikacija vise-manje korisnih.ko to nece koristiti OS mu stvarno nije potreban.
Zahvaljujem!
recimo meni bi taj mobitel bio zanimljiv (svidja mi se ekrancina i touch screen - to je neka ajmo rec buducnost) , a to sto nema OS mi je samo prednost. jedino je za moj ukus pretezak i preskup
izaci ce prisutpanciji nasljednici nema sumnje.najave za ovaj model sez uu treci mjesec prosle godine![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Jos tu je i ekran s priblizno 2.8 inca, vaauu zbilja impresivno...![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
kamera od 5mpx je odlična, ali će cijena sigurno biti velika
vjerojatno ce ipak biti niza od N95.poznato je da ovi u Mobisu nisu normalni!!!
to nije klizni, to je kao Apple iPhone. ak je tak. onda je po meni to bez veze.
n95 je bolji.... jedino što sasmung ima nešto bolji ekran.....
Svjezi review sa gsmarene:http://www.gsmarena.com/samsung_f700-review-227.php
Bookmarks