Uopće ne djeluje loše... A veličina kod tog moba nije ni bitna - to ionako nije mob. To je uvijek bila klasa za sebe![]()
eto ga, meni se svidja... i ne cini mi se prevelik
http://www.engadget.com/photos/nokia...-first-pics-1/
Uopće ne djeluje loše... A veličina kod tog moba nije ni bitna - to ionako nije mob. To je uvijek bila klasa za sebe![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
meni djeluje sasvim OK... kao nasljednik 9300/9500... ali sa puno većim prednjim displeyem...
Mogo bi imati rezoluciju bar 240x320 pix...
a veličinom (tj visinom) je sličan E61... samo me zanimaju specifikacije i da li će imati vibru... (pošto je prethodnici nisu imali)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
navodno da vanjski ekrani i ima 240*320 rezu...
a unutarnji mrcinckih 800*352... njami...
Ne djeluje ništa posebno.Možda kad 'otvori dušu' i kad se vidi šta sve ima...nikada tim nokiinim communicatorima nije izgled bio od presudne važnosti.
Jooj sad kad Nered vidi pa mu se kita digne
Fino izgleda na onoj mutnoj slici. Nadam se da će podržavat sve novije tehnologije.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Valjda zato što ih slikaju mobitelimaž
i još jedna ođe
http://forum2.mobile-review.com/atta...3&d=1171015675
Meni super izgleda. Iznutra mi izgleda kao oni Psioni prije. Mračno i moćno.![]()
U biti, symbian i jest nastao iz psiona, pa ih valjda nostalgija vuče.
Znam da je iz Psiona. Mislim da je 9300 i 9500 falilo malo doze te ultimativne ozbiljnosti koju je imao Psion prije.
Fora stvar je što su stavili symbian i na "prednju stranu"; nije više s40 kao dosad. Bit će nešto od ovoga, samo da stave vibru i da balans bude dobar; nekako mi se čini da su blackberry-like uređaji malo praktičniji po tom pitanju (e61 npr..)
Hmmmm.. Ne znam zašto nisu i prije; barem po e61, qwerty i veliki ekran dobro idu i na S60, a ne samo S80..
Iako onda nema logike - ne vjerujem da bi tako lako "odbacili" communicator platformu..
I unutra je S60, bar prema svim informacijama koje su do sada objavljene.
Jedino bi moglo biti problema sa 3rd party aplikacijama za display te rezolucije (bar u početku). Sjećam se kako je meni prije 7-8 mjeseci bilo sa E61, praktički sam imao S60 mobitel sa funkcionalnošću S40ke![]()
Testis unnus, testis nullus!
Da, i ja mislim da su izbacili s80 i s90 sad bi sve trebalo bit s60
Samo ako sam dobro vidio, na "prednjoj" strani, nema one famozne olovčice koju imaju skore symbian Nokie... Ali zato ima onu tipku za ulazak u izbornik...
A što se tiče aplikacija, ako ih u početku ne bude za onaj "unutarnji" displey (zbog rezolucije) onda će valjda biti aplikacija koje će raditi za "vanjski"...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma ja znam! Unutarnji će imati WM2005 sa touchscreenom!![]()
Želim ga...Smjesta. OK,zašto mi ovo zvuči nekako čudno?
Mob izgleda predobro,napokon Communicator koji ne nalikuje hladnom oružju. Šteta samo što će vjerojatno biti prilično skup kad izađe. Na papiru djeluje moćno,vjerojatno će nastaviti tradiciju ostalih Communicatora kojima sam se divio kad su izašli. Jedino mi nije jasna platforma. Sudeći po 240x320 vanjskom zaslonu,valjda će biti S60,ali se onda odriču S80? Kao što je Drug Mile rekao,2 platforme u jednom uređaju bi bile malo pretjerane čak i za Communicator. Ili će ipak izvana biti S40,a unutra S80?
Biti ce samo jedan OS, tako da ce se aplikacija koja se otvori na vanjskom ekranu moci koristiti na unutarnjem kad se otvori.
S60 na ovakvom stroju bi definitivno bio nedostatak.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nebi - ako ga naprave kako treba.S60 ima prednosti, ali i mana, mislim da teže jednostavnosti upotrebe..
jos bi bolje bilo kad bi display bio 1024x768,ali dobro to je ipak malo predaleka buducnost![]()
Možda ćeš kao na plazmi imati 2 crna polja na bokovima ekranaMislim da će ekipa to riješiti,i Nokiji i 3rd party programerima je u interesu. Ipak se dobra lova vrti na tim telefonima i aplikacijama za njih.
Možda će aplikacije biti pisane za unutarnji,pa će na vanjskom raditi u nekom "Lite" modu?
Bookmarks