Pa naravno da se nećemo naći u mojoj kući. I ja sam mislio van![]()
ja njet...idem malo van![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pa naravno da se nećemo naći u mojoj kući. I ja sam mislio van![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
a ja se dogovorila s frendicom,ako cete biti oko roka javite se da vas pocastim![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ma nema veze. Ionak nece nitko. Uzivajte veceras.
I ekipa kad budemo opet...
Meni dosadno. Imam jedan rok za odgovaranje.
Ja mogu skoro pa kadgod. Istina, imam (opet) radnu subotu, tak da ubijanje u petak nije neka varijanta, a idući tjedan sam popodne, dakle unavailable do nekih 22 - 22:30. Ali poslije toga može, naravno. Ili kad prođu rokovi. Ili oboje. Ili whatever![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ajmo ovu sub van nekam na tamburase![]()
a kaj ti na tom pravu ne moras polagat ispite?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ja ovaj vikend nemrem... dežurstva i tako...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Meni paše od ponedjeljka sljedećeg tjedna, od 5-6 popodne, jer radim...večeras idem u kazalište s curom, sutra idem van navečer, a u nedjelju idem u Samsobor tak da ne mogu nikak ovaj vikend...
Bom Chicka WahWah
Apropos, večeras je u Samoboru od 22:30 u šatoru specijalni gost - Zvonko Bogdan. Bit će ludnica![]()
![]()
A onda idući tjedan, ili onaj još iza...
Sljedeći vikend je samoborski fašnik...valjda, pa se možemo tamo skupiti
A BTW, ovaj vikend propada, jer sam ubitačno bolestanDotuk'a me psihoza
![]()
Ja ne znam kad delam, nisam jos pogledao raspored.. al moze jedan dan.. pa se pojavim, ak ne prije onda poslje
@Blue, jel imas kaj vise informacija o Zvonku Bogdanu veceras? samo gost, ili ima bas koncert za ozbiljno?
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Svira za ozbiljno, gost veceri pise za svaki bend il pjevaca...Tocnije, svira od 22:30 u satoru...
Kam god da dete lijepo se zabavite, ja nemrem ni iskoračit iz stana do kraja mjeseca, osim na ispit i natrag...A najgora su mi ova dva tjedna dok traje fasnik, nemrem ni na Hladno pivo...da, mislim i doslovno i na bend...![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
i kad ste gotovi sa ispitima? mogli bi ovaj tjedan eventualno petak... od sub nadalje nemrem, idem u dbk.
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
A što ne bi mogli....
Ja dežuran u sub... tak da ni u petak nemrem...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
aj dojte u OS
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ja sad učim za ispit u četvrtak...tak da mogu od četvrtka navečer nadalje![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Smijem se i ja skrpati?Samo da je od petka navečer do nedjelje
Zadnji uredio Balkanac : 19-02-2007 u 01:31
Bookmarks