Velika vjerojatnost da se radi o zmrdanom Vodafone-ovom softu, tako da je moj prijedlog da to odeš reklamirati...
nokia 6280
07-09-06
v5.92
rm78
(c)nokia
imam tu verziju softa koja je dosla sa mobom i koliko vidim vip je nekaj prcako po njemu jer imam vodafone live ikonice i sliku od v.livea dok ga gasim.
e sad problem mob se zna zamrznut dok slikam i srusi se (bjeli ekran pa se opet vrati sve u normalnu nakon par sekundi)
neki put ostane uslikana slika i mob se tako zamrzne i moram bateriju izvadit pa stavit.
postavim mp3 za zvono i sad me zvala treba iz szk (trebala je neke podatke jer sam novi pretplatnik) i mob nije zvonio po melodiji koju sam postavio.
cjeli dan se dopisujem i bipka mi normalan ton koji sam postavio no sad mi stigo sms i mob je koristio neku drugu melodiju :misli:
da ga nosim na upgrade softa ili ja nekaj nisam podesio?
Velika vjerojatnost da se radi o zmrdanom Vodafone-ovom softu, tako da je moj prijedlog da to odeš reklamirati...
Bom Chicka WahWah
reklamirat da dobim novi mob ili u servis na flash cistim nokiinim softom?
Mislim da nema cistog Nokia softwarea, imam i ja kao i ti! Mislim da ti flash nije sjeo i ako je pod garancijom nosi ga u Mobis i neka ga ponovo naprave!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
kako da ne postoji "čisti" Nokijin soft za 6280.!?!
Naravno da postoji "čisti" soft koji nije barndiran ni od jedne mreže (VIP, T-mobile ili neke treće)... Ja sam imao čisti na svojoj 6280, i bila je verzija softa V5.92 i imala je hrvatski jezik...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Imam i ja takav ali svejedno imam ono smece od boot screena kod gasenja i paljenja Vodafon Live! Steta sto nema "cisti" soft!
Naravno da ima čisti soft,i možeš ih zamoliti u Mobisu da ti ga stave. Ja sam uzeo telefon kod njih i ni traga od bilo kakvog brandinga. Čak niti postavke za GPRS/UMTS nisu bile gore
jel mogu odnjet tamo u nokiin ducan kod importanne galerije?
Očito nisi čitao ovo!http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34029
Meni su stavili čisti soft a bila je kupljena u Vip-u, nije bilo nikakvih problema, samo sam napomenuo da zalim čisti softver.
PREDATOR
koliko odprilike cekate na to?
vec sam se uspio tako bondat sa mobom da nemrem ni sekundu bez njega
savrsen je![]()
ok.
a postavke za gprs i mms si mogu sa vipove strane poslat jela tak?
to je ona opcija start + mms ?
mozda mi konacno 3g nakon updatea proradi :s
hocu vidit kako rtl na mobu izgleda jos dok je besplatan
edit: ako se mob nastavi rusit kod slikanja nakon updatea onda moram novi mob trazit jel tak? jer je onda do hardvera a ne do softa
ovak isao sma pitat u nokiin ducan kod importanne galerije(bilo mi usput dok isao iz sk)
i rekli mi da moram u servis nosit da nemogu kod njih ostavit jer su oni samo prodaja.
bum ga odnio ovih dana kad ce mi se dat ic do heinzelove.
danas mi se najnovije desilo to dok sma isao pustat filmic zvuk se usporio pa je onak smjesno zvucalo
sve je vjerojatnije da je do softa
ili da pricekam jos koji tjedan mozda novi soft izadje pa da nenosim dva puta zaredom.
jel zna ko kad bi 5.96 ili mozda 6.0 trebo izac?
Pa i 5.92 ti je OK,ne vjerujem da će neke značajnije featureove ubacivati više unutra...
Ovako...ako ste mogli pažljivije pročitati moj thread o 5.94 DP-u, primjetili biste da je ta verzija rađena isključivo za Vodafone jer ispravlja baš točno neke od ovih problema koje je MiniMe spomenuo.
Stoga u VIP centar i reci da ti stave 5.94 verziju softvera, a ako se počnu ku...ti da nema nove verzije, reci im da imaš problem taj i taj i da je on riješen u 5.94 verziji softvera i tad će ti to riješiti...
Alternativa je da u Mobis odeš i da ti stave originalni softver.
Što se tiče Vodafone softvera i razlike sa običnim softverom, za razliku od drugih mobitela, Vodafone Data Packovi s kojima dolazi firmware su blago modificirani i postoji mogućnost da ti ponekad nešto u Vodafone verziji ne radi. Jer osim što imaju drugačiju strukturu internog filesystema mobitela (pa otud i druge ikone, linkovi i aplikacije), Vodafone DP-ovi za Nokije ponešto modificiraju firmware uređaja...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
nosim ga sutra u mobis.![]()
Bookmarks