u principu bi ovjeren jamstveni list trebao bit dovoljan za garanciju, pogotovo ako nosiš direktno u ovlašteni servis, a ne da šalješ preko t-centra
barem je tako bilo u mojem slučaju
pitanje na koje obavezno odgovorit! danas sam uzeo k800 od fabi-ja s garancijom ali...uvijek ali...kaze da vrijedi,no mene muci sto je to jamstveni list sa žigom i datumom od t-mobila ali BEZ racuna...pa me sada zanima da li to vrijedi ili ne? inace mi nikad nije bila potrebna garancija,ali ovo je ipak s.e., i jedina stvar koja me muci je jojstick,ljudi pricaju da moze brzo pocet stekat,pa ne bi volio zivcirat se s sjeba*** jojstickom...a neznam kolko dođe novi,tako da bi samo zbog tog nesretnog jojsticka volio imat garanciju...nadam se da nece nikad otkazat al ipak...![]()
bio nekad oglas...
u principu bi ovjeren jamstveni list trebao bit dovoljan za garanciju, pogotovo ako nosiš direktno u ovlašteni servis, a ne da šalješ preko t-centra
barem je tako bilo u mojem slučaju
La donna e MOBILE
mislim da ti račun nije potreban ako je IMEI broj na garanciji
A KAJ SAD TI GLEDAS�
evo na slici pise sto ima..znaci imei onaj bar-code je nakeljen ko naljepnica...hvala decki,moze jos koje misljenje da budem siguran u to...jer to mi je dosta vazno u odabiru ostavljam li mob kod sebe da ne bi imao dugotrajnih muka s tim jojstickom...
tako mi je ispunjen jamstveni list i na k750 samo sto uz to tamo imam i racun dok tu nema tog racuna pa zato pitam...jos netko potvrdi molim(mozda iz iskustva) da vrijedi garancija bez racuna?
bio nekad oglas...
Ne treba ti ZIHER racun ako imas garanciju i zelis slati mob u ovlasteni servis( u ovom slucaju to je electromagic)...
Ja sam svoj w800 kupio u T-Mobileu i nosio sam ga par puta u servis i nikada me nisu pitali za racun, samo ovjerena garancija tako da nemas brige...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
pise ovlašteni servis: agramservis....znaci ovo je dovoljno ovjerena garancija sa slike jel? ma pitam,jer sam i sam bio uvjeren a i frendovi rekli da garancija ne vrijedi bez racuna...no ako sam bio u krivu i stvarno ne treba racun onda odlicno...znaci i da n70 koj prodajem garancija vrijedi jer također nemam racun...
bio nekad oglas...
Mislim da ti za SE ne treba račun... bitno je da imaš garanciju, samo što ti ona vrijedi samo 12mj, a sa računom, garancija vrijedi 24mj...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo ustanovio si da ti ne treba račun, a što se tiče đojstika 2- 3 tjedna prije nego ti istekne garancija odnesi mob u servisi i reci da ponekad šteka ( iako to nije istina ) i tak će ti stavit novi pa si miran
There are no shortcuts in evolution.
imam ja pitanje isto imam garanciju bez racuna, kupljen u mobisu, jel mi vrijedi garancija?
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Netko je vec pisao na forumu da u mobisu treba i racun i garancija..
U electromagicu treba samo garancija..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bio sam par puta u Mobisu i nikada mi nisu trazili račun, samo garanciju. U EM-u isto tako.
PREDATOR
U oba servisa garancija je nuzna, racun ne. Visekratno iskustvo.
Bookmarks