ne treba sumnjati da i neki no name proizvodjaci imaju dobre proizvode,ali ponavljam opet:ko ce to servisirati?![]()
neznam sto sumnjate u te neke "no name" mobitele, ja imam nekakav "dragon 1916" dobio iz slovenije, fakat je 50% LG a 50% samsung, po izgledu i po funkcijama, ja prvi put cuo za njega kad sam ga dobio a PREZADOVOLJAN sam s njim
ne treba sumnjati da i neki no name proizvodjaci imaju dobre proizvode,ali ponavljam opet:ko ce to servisirati?![]()
oni su se već unaprijed osiguraliall China Phones do not come with warranty
pa na cemu oni onda grade svoj optimizam?kako misle uspjeti na tako zahtjevnom trzistu kad ni garancije ne nude.![]()
![]()
![]()
i kakav je taj mob dragon ?
može malo tvojih iskustva ?
ma koooooo zmaj, mobitel je extra na slikama koje sam nasao na netu je ruzan al uzivo je bas simpa, ima java igrice, ima 2 displeja, extra melodije, MMS, ima cam s extra slikom, a izgledom je nesto izmedju samsunga i LG, rasklapanje...
nema BT, IR
dosad me nikad nije izdao, samo me ebe sto nemam data kabal za njega, a neznam nikog u sloveniji da vidim za to
Kaj su to peri-deri mobiteli??
Al ak su kvalitetni ko kineski auti...nije dobro![]()
baš me zanima koliko zrače...
m3788e-c35i-zuti sagem-m55-mpx200-cx70-k700i-k800i-evo 3d
to im vjerojatno nije vazno,a sumnjam da su uopce i testirali.
Al svejedno bi mi bio bed doć u birc i stavit taj telefon na stol...koliko god je lijep, istina je bolna kad bi te netko pitao koji je to mob![]()
Bom Chicka WahWah
Nemam pojma.. Ne patim od izgleda telefona, najvažnija stvar meni je - osjećaj u ruci; da ne škripi i (najbolje) da je od nekog metala.. A još najbolje kad takav telefon ima malo ljudi (npr Benefon ESC, Nokia E61 itd...)
ili neki Sharp,Nec...
Jel mi se čini ili se može pregovarati??hehe
USD 175
Suggest a price
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Bookmarks