Evo , Sw mozes nabavit na mojem situ ali tek od 01.02.2006 poslije 13:00 sati kad cu napravit update . a za hr nemam poima , mislim da bi trebao ici sa standarsni language packom ! link za site ti je u potpisu !
Bok forumaši!Dali netko zna gdje mogu nabaviti HR meni i software (ako ih uopće ima) za Motorolu V 980.Pozdrav svima!
Evo , Sw mozes nabavit na mojem situ ali tek od 01.02.2006 poslije 13:00 sati kad cu napravit update . a za hr nemam poima , mislim da bi trebao ici sa standarsni language packom ! link za site ti je u potpisu !
ima moj jedan kolega iz škole taj mob pa ću ga zamolit da izvadim LP sa shxcodeco-m pa ga uploadam negdje! ali ne mogu obećati!
ima soft i na www.motomodders.net pa vidite tamo. potrebna besplatna registracija
Z3R0 kad reklamiras tvoj saj onda bar nadji neki link koji moze da se procita, hteo sam dowladujem MPT 110mb, kad tamo kinezi, malo sto ih gledam u Nisu samo mi jos trebaju i njihovi linkovi.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
tu ti je talijanski jezik.Izvorno postao Z3R0
Bookmarks