odi na www.dotsis.com/mobile_phone i registriraj se i pronađi tamo programe i karte.Programi koji solidno rade,i valjda jedini dobri su ROUTE66 mobile 7, i TOMTOM 6 ali oboje za OS9.1.
ako zapnes javi.
Ovako, nabavio sam N73 i gps reciever, do sad sam imo W800i. O symbianima neznam ama bas nista.
Trebam sada osposobit mob za navigaciju, znaci karte hrvatske, programi za navigaciju i ostalo...
Molio bi nekoga da me malo uputi u to sve...znaci linkovi na karte da mogu skidati...vec sam ja nest skinio ali onda vidim da je to za N70 i tako sam sve fulo sto sam skinio do sad pa molim pomoc...
eto sto jednostavnije...tek pocinjem ucit![]()
odi na www.dotsis.com/mobile_phone i registriraj se i pronađi tamo programe i karte.Programi koji solidno rade,i valjda jedini dobri su ROUTE66 mobile 7, i TOMTOM 6 ali oboje za OS9.1.
ako zapnes javi.
Cen_Eur_plus_major_roads_of_WE V660.1212 Teleatlas - to skidam, pise da je za S60v2 & S60v3. velicine je oko 500mb. 5 rar part fileova.
Kako to prebacit na mob. otpakirat na kompu pa onda na mob ili u raru na mob?
Zadnji uredio biber220 : 06-02-2007 u 13:38
prebacio sam neku kartu tomtom od 444mb na mob ali nema nikakvu izvršnu naredbu i nemogu to pokrenit
imam route 66 ali zip od nekih 500kb, tak da mislim da od toga nista
dali netko ima link na program za tomtom, ja imam ovo
1.Navigator_6.01__full_install_crack_EXE_26mb
2.Navigator_6.01__only_Symbian_9.1__S60_3rd__15mb
samo nisam uspio nijedan instalirat na mob....moze pomoc oko toga
Moja preporuka ti je da ne stavljas tu verziju jer je jos uvijek puna bug-ova.
Ja ti koristim 5.2 i mogu ti reči da je odlična. A i karte mozes naci po cijelom netu. Ne sjecam se sa kojeg sajta sam ju skinuo ali znam da je nije bilo ni problem naći. Moj savjet ti je google pa traži.
Zaboravio sam napisati postupak.
Odraraj ili odzipaj na hard.
Trebo bi dobiti jedan .sis file i datoteku Voices, dobit ćeš ih više ali te one ne zanimaju.
Nakon što odzipaš instaliraš tu sis datoteku uz pomoć PCsuita (trebo si ga dobit sa mobom). Moja preporuka ti je da instaliraš na mem. karticu jer u tom slučaju ako ćeš danas sutra mjenjati mob navigacija ti ostaje na kartici.
Nakon toga napravi dva nova foldera na kartici ili mobu (zavisi gdje si instaliro TomTom), jedan Voices, drugi Maps.
Presnimi sadržaj iz voices sa harda u voices na mobu, a mapu u mape.
Pokreni i uživaj
Gle ne znam jel verzija 5 ide na N73 jer je symbian OS9.1. TOMTOM6 radi na N73 i nema bugova ali jos detaljna karta za Hrvatsku nije izasla,a trebala bi uskoro.
kazem moja preporuka je ROUTE66 MOBILE 7 za sad,a kasnije kad budu detaljnije karte TOMTOM 6.
kazem jer sam imao N73 i Route66 mobile 7 i radilo je odlicno.
route66
skinuo sam ovo
1.Route66.Mobile.7.3.520.s60.3rd.OS9.1.Cracked-LonGDikE-instalirao ali stalno pokazuje da nije instaliran
2.r66 3rd edition-nije podrzana
ajd baci neki link gdje da skinem program koji ce radit na N73, vec sam isprobo 10 programa sa dotsis-a i i pirate baya i izgleda da uvijek krivi skinem...
skinio sam tomtom v.6.01, napravio direktorij tomtom na kartici i prebacio
direktorije mmc i crack u tomtom, nakon toga instaliro i sad kad pokrenem samo vrti onu tomtom animaciju i nista se dalje ne desava
pomagajte, vec se par dana mrdam s tim...
Zadnji uredio biber220 : 09-02-2007 u 09:27
dali treba btreciever biti spojen prije pokretanja tomtom-a?
Izgleda da si krivo napravio.. Probaj ovako..
Nemoj kreirat direktorili na MMC, vec prekopiraj sve tako da ti bude MMC direktoriji ROOT na kartici, dakle.. kad udjes u direktoriji MMC da bude tako na ROOT-u na kartici.. nadam se da si shvatio..
I onda kad sve prekoprias, prekopiraj mapu, stavi crack i pokreni.. trebalo bi radit..
Netreba ti GPS reciver da bi mogao pokrenit tomtom, to podesavas tek kad startas tomtom..
Da, to kopiras u root...
Crack kopiraj tamo di je exe fajl kojeg pokreces, a mapu u direktoriji maps u rootu
Da, napravi direktoriji maps ako ga nema..
Neznam koja je najnovija.. stvarno... Ima tu na forumu negdje link za mapu istocne europe.. potrazi malo..
Nepratim bas vise symbian platformu, tak da neznam dal je izlazilo nesta ili ne![]()
puno hvala uspio sam slozit tomtom i sad sam stavio route66 i isto funkcionira odlicno, hvala...
Bookmarks