Po meni bi bilo korisnije da postoji opcija za spol i da je obavezna.
Ja se nimalo ne slazem. Iako sam vec napisao koliko imam godina i nije neki problem saznati, ne zelim biti prisiljen da napisem koliko godina imam pa da me vecina ljudi po defaultu ne smatra ozbiljnim ili sto vec...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Da, ja iz istog razloga nisam naveo godine. Ljudi kad vide da su stariji (ne svi), jednostavno se odnose "visoko" prema mlađima od sebe.
Ali ipak mi nebi smetalo kad bi to postala obveza.
Ono što sam spomenuo u vezi spola, nije toliko neophodno, ali mislim da bi znatno olakšalo komuniciranje na ovako velikom forumu.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Zadnji puta kada sam provjerio, to nije zabranjeno.Izvorno postao Eminem
Kada napises nesto, ocekujes da to svi mogu procitati i komentirati, jelda? Nisam vidio da kraj svojih postova pises napomene kao: "samo Futurama smije komentirati" ili "molim da jedino clanovi stariji od 18 godina citaju".Izvorno postao Eminem
I kad saznas da imam 17 godina sto ces napraviti? Tuziti me mami i tati da ne postujem ljude (sto je dijelom i istina, postujem ljude zbog njihovih djela a ne godina, dok sve ljude postujem po defaultu dok to s necim ne zabrljaju).Izvorno postao Eminem
Edit: nisam primjetio odmah tvoj sig, no kad sam vidio link skuzio sam s kim imam posla. Ne moras na ovo odgovarati, skuzio sam o kojem nivou pricamo.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Obično se ljudi postavljaju prema osobama s obzirom na njihov način komunikacije, a ne godinama... recimo kinfa za primjer, mlad dečko koji djeluje daleko starije i zrelije od mnogih starijih ovdje, koji za ekspresiju radije biraju tipičan tinejđerski bunt bez razloga, iliti jezičinu.
Zadnji uredio whiteboy : 06-02-2007 u 01:05
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i koliko sam ja primjetio niko se prema meni ne odnosi kao prema 16sto godišnjaku nego uglavnom kao prema sebi dosad nisam zapazio da mi je itko išto rrekao zbog godina a i babba također možda ima 13 godina ali ponaša se koliko toliko odraslo
Mislim da se oko 90% mojih postova nalazi u tematskim forumima gdje sam (bar volim tako misliti) pomogao ljudima koji su mi zatim i iskazali podrsku u pokusaju da 1. pomognem tom podforumu, 2. postanem moderator tog podforuma.
Iako su neki modovi priznali da stanje nije dobro prijedlog 1. je odbijen. Iako je vise puta napisano da sam prvi na listi za moda tog podforuma, prijedlog 2. je odbijen.
Sto god napisem u vezi poboljsanja ovog podforuma odbijen sam i popljuvan od strane modova dok imam kakvu - takvu podrsku nekih clanova.
Tko se sada ponasa djetinjasto i nezrelo? Skup moderatora od prosjecnih 25 godina ili pristavac od 17?
www.gadgethive.com
Nisam nikog poimence spominjao u svom postu kao nezrelog no zanimljivo da si se baš ti pronašao u njemu (očito) i da si ga imao potrebu quotati...
Usput, podršku modova s takvim svadljivim načinom komunikacije koju si u više navrata pokazao na forumu teško da možeš očekivati. Čim te netko krivo pogleda, odmah mu napišeš da je ispod tvog nivoa i slično... To sigurno nije način na koji se jedan mod-wannabe smije ponašati, a na ostale već apsolvirane argumente nema smisla trošiti riječi. Tako da što se tvoje silne želje za moderiranjem na ovom forumu tiče to možeš odmah zaboraviti, a pomagati ostalim članovima se može i bez funkcije moderatora, što naravno svi pozdravljamo i zbog toga smo ti zahvalni.
No o tome dosta sada, ovdje sigurno za to nije mjesto.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Znam prepoznati kada me netko proziva.Izvorno postao whiteboy
AKo se ne varam, tek sam se danas s nekim pokefao i poceo sa uvredama no jos uvijek stojim iza toga.Izvorno postao whiteboy
Nemam neku veliku zelju biti moderator necega nego me jedino jako privlaci ideja podignuti podforum iz kaosa i napraviti od njega nesto. Ne moram to biti ja, ima nekoliko ljudi u tom podforumu koji imaju dovoljno znanja i pameti napraviti ono sto treba, no vi (moderatori) bi radije pustiti da PDA trune nego da dopustite nekome da ga sredi, makar i nije 100% podoban.
Ok, odustajem od moderiranja tog podforuma odsada i zauvijek ako dopustite da NETKO napravi NESTO s time.
Znam da sam OT ali neke stvari moram skinuti sa srca.
www.gadgethive.com
......hehe, vidiš, da, stvarno...srećom, nisam jedan od onih koji će odmah brisat sig i pravit se "o čem pričamo"... uglavnom, dosad sam u sigu imao ozbiljne stvari, i sad sam iz svojih blesavih (i da se konačno i ja malo opustim) razloga, a i da se malo našalim, stavio ovo što imam... u >>Potpisima forumaša<< napisao sam post u kojem objašnjavam sadržaj - http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=126 ... a u biti tko si ti da ja tebi neke stvari objašnjavam ...tako da me ovaj tvoj post - "nisam primjetio odmah tvoj sig, no kad sam vidio link skuzio sam s kim imam posla" - samo lagano nasmijava i daje mi inspiraciju da ovo sve napišem (što sam i napisao)...
![]()
...
Ajde dosta prepucavanja molim. On-topic.
Ne znam, meni je forum sasvim ok, nisam dozivio da se netko prema meni odnosi s visoka zato jer sam mladi, za sad su mi svi ok![]()
Jos mozda da je malo vise smajlija na izboru...![]()
sto se tice potpisa.. zar je ukinuta promjena velicine slova? jer nemam tu opciju, a vidim da neki korisnici imaju i veca slova
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...očito je ukinuto jer i ja nemam mogućnost...veličinu sam uspio promjenit fontom...
Da mi post ne završi u zaboravu nakon ove debate malo iznad, ponovit ću pitanje
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=396
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da.Istina je.Maloprije sam si stavio Arial Black koji je najveći font
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Bilo bi dobro da ubacite smajlije u quick replay..
nisam baš ni siguran da VB podržava takvu opciju
OK, samo treba iskopat koji je to plugin i bit će nešto i od toga!
a opcija multi quote? kaj velite na to?
Bookmarks