mislim da se ne moze, nisam uspio naci u izbornicima, a uputstva nisam citao
evo pokraj tipke di se mob gasi ima neko svijetlo sta stalno blica, kvragu ne kuzim to ovak, ali navecer kad mi je na stolu bas me iritira, pa me zanima kak da to ugasim, puno hvala
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
mislim da se ne moze, nisam uspio naci u izbornicima, a uputstva nisam citao
iPhone 5s 16 GB
to je imo jos i prvi sony ericsson t68i...i ko zna,opet su ubacili malo za stos i da nekom "smeta",hehe,i ja vjerujem da se to ne moze maknut,to je za signal jel,kad nemas signala onda ne blica pretpostavljam
bio nekad oglas...
blicnuo bi ja onu budalu koja se sjetila to stavit a da se ne moze iskljucit!!!
Znaci nema nade, pa strasno sad cu morati mijenjat mobitel sam zbog toga, a mob mi se bas svida, hvala na informacijama
Meni je to jos od t68 simpatican detalj i cak mi malo nedostajea i prakticno je kad trazis mob u mraku
ma mene to uzasno zivcira, stavim mob na stol i onda ga moram okretat tak da me lampica ne prca i tak stalno, kad gledam telku ili sam na netu...ne znam ukusi se razlikuju
nemoze se ugasiti definitivno i da to pokazuje signal...
bio nekad oglas...
Sta bi onda tek rekao za P900/P910... On ima DVIJE LEDice koje stalno blinkaju, plavu (bluetooth) i zelenu (GSM signal) tj. crvenu (prazna baterija). K tome je symbian a ipak nema opciju da se to ugasi. Srecom mene te LEDice uopce ne smetaju.![]()
fino ga rastavis i uzmes malena klijesta ioli letkon i UNISTIS tu lampicu![]()
Zadnji uredio mirness : 06-02-2007 u 14:33 Razlog: ioli = ili
ili zalijepi mali komadic crne izolirke gore ili obojaj crnim markerom
iPhone 5s 16 GB
šteta što takvih lampica nema na k750. tj ima ona crvena ali se upali samo kada ti je prazna baterija![]()
Bookmarks