Također dajem glas za Rospayu![]()
Da
Ne
Predlažem rospayu za moderatora "Ručnih računala" iz razloga što je jako aktivan u tom dijelu foruma, kuži se u tu tematiku i mislim da bi on to mogao jako dobro raditi.
Također dajem glas za Rospayu![]()
Jos jedan glas za Rospayu
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Dobar je, podržavam u potpunosti. Tip zna šta radi i kako radi!![]()
Takodjer glas - ZA i od mene![]()
Nisam često u tom potforumu, ali kad proletim, vidim da je tamo aktivan i da zna dosta o tome..
Dakle, glas od mene isto
I moj glas za Rospayu.
PREDATOR
I od mene podrška.
Ma dobar je lik![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
eto rospaya je konacno sretan,pa smo i mi sretni![]()
Dobio je i moj glas...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zasad 13:0
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Da. Tamo bi se zaista dalo dosta toga urediti.
Pridružujem se podršci...rospaya, imaš moj glas!![]()
Bom Chicka WahWah
Tako je. Da se stalno slaže sa moderatorima, mislili bi da nešto muljaImaš i moj glas Rospaya, iako mislim da su glasovi zapravo nebitni, nego ono što stoji iza tvojih postova
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ma i toRospayu za precjednika
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
O ovome je već bilo govora.
A i s obzirom na nedavno pokrenutu temu dotičnog člana glede tog podforuma, modovi su međusobno raspravili malo i o rospayi.
Dovoljno će biti da navedem sljedeće teme pokrenute od strane dotičnog člana:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23734
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19369
Čovjek se očito ne slaže s politikom vođenja ovog foruma, te samim time ne može biti član moderatorskog tima.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma dobro sve je to OK,čovjek(rospaya) ima znanje svaka mu čast.
Ali opet treba sagledati i drugu stranu.Znači ZAPPAN je glava ovog foruma i vjerojatno je on imenovao moderatore i napravio pravila.
Malo si mislim kako bi bilo da u mojoj firmi dođe meni radnik pa da mi nešto stalno prigovara ili ne radi onako kako mu ja kažem,normalno da ne bi daleko dogurao a mogao bi na kraju dobiti i otkaz.Ni ja se ne slažem sa nekim stvarima ovdje jbg,ali ako hoću biti ovdje neka pravila moram prihvatiti.
Sa druge strane imao sam sličnu situaciju u firmi,jedan dečko je stalno neš prigovarao,zanovjetao,tražio veču plaču ali je sa druge strane bio DOBAR RADNIK.Malo sam se zamislio i dao sam na dva mjeseca da vodi gradilište.I zamisli ti to..veča funkcija ga je smirila,završio je radove prije roka i sad mi je najbolji majstor u firmi.
Zato kao šta je neko rekao mislim da Rospaya zaslužuje biti dio moderatorskog tima.Ali kao šta sam i prije naveo GAZDA može uvijek dati otkaz ako nije zadovoljan njime.I mislim da neke stvari iz prošlosti treba PROGUTATI i okrenuti se boljem sutra.
Znam da sam vas UDAVIO ovim postom i da se netko neće naći uvrijeđen,mada mislim da nema sa čime.
I feel the need -the need for speed!!!!!
Nepostivanje strogih smjernica ne mora znaciti da bi dodjeljeni podforum vodio lose.
Tom podforumu je najvaznije dobro vodstvo, dok je sankcioniranje clanova u drugom planu i ne snecam se kad je to tamo bilo potrebno. Misljenja sam da je bolje poslati 20 PM-ova i isto toliko puta upozoriti nekoga i educirati nego kazniti nekoga zbog sitne pogreske.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks