prodao vladobradu n80,covjek je cak dao i koju kunu vise,a nije provjerio dali radi mobitel,a ja mu uvalio onu plasticnu kopiju mobitela koji ni ne moze upalit...
preporucam,decko je od dogovora,sve 5![]()
trgovao s Fabi-jem sve 5,preporucam![]()
bio nekad oglas...
prodao vladobradu n80,covjek je cak dao i koju kunu vise,a nije provjerio dali radi mobitel,a ja mu uvalio onu plasticnu kopiju mobitela koji ni ne moze upalit...
preporucam,decko je od dogovora,sve 5![]()
poslovao sa smogovcem, malo je kasnilo, ali je danas stiglo
sve 5![]()
iPhone 5s 16 GB
Poslovao sa ZWEITAKT-om sve prošlo u najboljem redu ocjena 5/5
Svaka čast ZWEITAKT majstore!
Ja sam imo dog sa _GT.sve proslo dobro,zato slobodno snjim radite,frajesr je ok.!!
trebo trgovat s dbogdanicem i malo me zaje... prvo reko da ga sigurno uzima da mu ga sačuvam i danas javi da je njega neko sjebo ,nije uredu al šta je tu je![]()
Nakon duugog poslovanja s Tommekom nakraju sve 5!![]()
Eto malo duža lista:
Trgovao s Qwasy6 - malo je kasnio al sve 5, preporučam
Trgovao s BM0021 - malo sam ja kasnio al sve 5, preporučam
Trgovao s RedkinG - malo se odužilo al sve 5, još čekam da mi lova sjedne od pošte, preporučam
@GoGs - Svaka čast čovjeku na strpljenju, ocjena 10/5 za njega![]()
@Ipavli19 - Sretnemo se u školi, ima br. mobitela i sve i ništa ne veli nek me tu hebe na forumu, vjerovatno samo zato da bi nesto napisao LOL! Uglavnom, ovih dana necu doc u skolu, imas br. moba nazovi, dopeljam ti doma tu karticu tvoju ili ti dam lovu, tvoj izbor!
A ti Ipavli, tu si se pokazao kao neki poštenjakovič, neznam ko ti je nabavio prvu 3650 i to skoro za džabe i ta sva sranja kaj sam ti donesel, a sad me tu ocrnjuješ, a mogo si mi to javit na mob da ti dofuram doma i gotovo. Mislim![]()
Zadnji uredio Tommek : 31-01-2007 u 21:01
Kolko ju nosim, da ti imaš br. moba moj, pošalji sms nazovi danas ti ju dopeljam, nije problem. Evo vidiš da nisam u školi kak da ti ju donesem u školu onda. Javi tu na pm ili kam god kad da ti ju dopeljam!
poslovo sa clanovima vkosalec i boss212,s moje strane sve 5,preporučam obojcu
poslovao opet sa HOC-om, sve 5, moja preporuka
...Boss212 - preporučujem... http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34929 -> obavljeno uredno i na dogovorenom mjestu... 5+ ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Eminem potpisujem
trgovao sa RedkinG_om - sve proslo za 5 - tip je za 10,sve kao sto rekao je bilo..poslao,ja njemu platio.. svaka pohvala .. imas 10/10 od mene..
Bookmarks