Takodjer! sve 5!Izvorno postao Glava_18
preporucam poslovanja sa doticnim!
![]()
ja poslovao sa clanom blozer,dogovorili se da ce on meni poslat mobac i ja uplatim.I sve je bilo ok,decku je trebala lova malo ranije,i ja mu rekao da mi skenira potvrdu o posiljci,i decko je skenirao i poslao.Ja uplatio,roba dosla i sve 5.Tako se to radi.
Naime da iskreno kazem nije mi bad trgovat na daleko sa forumasima koje sam upoznao preko threadova i kad vidim kolicinu postova,ali sa novajlijama samo lice u lice![]()
Takodjer! sve 5!Izvorno postao Glava_18
preporucam poslovanja sa doticnim!
![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Isto važi i za dombu, pohvale i u drugom smjeruIzvorno postao domba
![]()
Prije tjedan dana kupio Nokiu 7610 od Daniela na forumu i sve super. Mob radi bez greske![]()
Prekjucer sam se nasla sa Vkosalecom radi kupnje Nokie 8310,mobitel je kao nov i radi kao urica,a kostao je 250 kuna,jeftino.Preporučujem trgovanje sa Vkosalecom.Sve je islo super![]()
takoder preporucam trgovanje s Irenom, uvijek dode na vrijeme (sto se kod drugih u zadnje vrijeme tesko dogada) i sve se dogovorimo bez problema...Izvorno postao Irena_zgb
![]()
ja tržio s nepar ljudi s foruma, zadnji "konan1". sve ok- sa svima
, jedino on ima problema s baterijom na nokiji koju je prek foruma kupio:bunny: .
Zadnji uredio AutoXpert : 09-10-2006 u 08:44
Ma svima baterija na 6230i malo drži.Nema problema.
Poslovao s članovima:
bobanmilan
sve u prošlo u najboljem redu, mob je odličan i preporučam 5/5![]()
Ibiza Privilege
poslao mob sa krivim punjačem i nije bio otključan na sve mreže kako je rekao
....više se nejavlja 3/5
pugy
sve radi, ima dosta dobrih sadržeje na kartici5/5
PS: pozdrav iz POŽEGE![]()
poslovao sa clanom mulder
sve 5
poslovao sa smogovce, kao sto sam i ocekivao sve je bilo odlicno.
srki-također sve 5,korektan i prije i poslije,preporučam![]()
Ibiza Privilege
poslao mob sa krivim punjačem i nije bio otključan na sve mreže kako je rekao
....više se nejavlja 3/5
ovo potpisujem. nesto ne stima s korisnikom koji je zbog lose prijasnje trgovine i informacija i promijenio svoj nick..itd.
e ovako vidio sam da se raspravljalo o osvetniku....i moram rec da sam ja snjim trgovovo na ljeto...odnosno mijenjali smo se...ja njemu poslo c 65 on meni n gage naravno uz nadoplatu....i kad mi je n gage stigla bila je sa puknutim ekranom..odnoso sa onom plastikom od maskice preko ekrana i punjač nije radio iako je bio reko da je u savršenom stanju!!! koliko ja znam adresu bi moro još negdje imat pa ako ste zainteresirani javite mi se na PM pa ću vam dat ili ovdje objavit!!! on je iz ivanic grada i nam još neke podatke o njemu i di mu radi mama..i kako se zove..!
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
trgovao sa konan1 ... po meni sve 5...
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Kupio od konan1 siemens c65 za 50kn..Mob je odličan..Svaka pohvala konanu..
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
majke ti mile , pa ja na ovom forumu samo kupujem, a niš ne prodajem.![]()
Zamjena K700i s Aaronom prošla uspješno!
Mobitel je kao novi i sve je bilo kako smo se dogovorili.
Ocjena 5/5.
Zadnji uredio Futurama : 10-11-2006 u 15:47
takoder trgovina s osvetnikom88 prosla nezadovoljavajuce, jer se nije drzao dogovora te mobitel nije ni stigao.Izvorno postao DrugBrko
Sa bubamezivot i blozerom i što se mene tice sve 5.
po 2. put poslovao s glava_18 i sve prošlo za 5....
posredno poslovao s imaticom,sve prošlo u redu,mobitel je onakav kako je u oglasu i opisano.plus što je držao riječ,jer sam ja htio doći po mob dan prije,ali on nije htio prodati jer je mob bio rezerviran.javio mi se sutradan kad je lik sa rezervacijom odustao.dečko drži riječ.
kao i s kowalskim, sve OKIzvorno postao kowalski
samo primjedba na jednog clana foruma koji je rekao da ce uplatiti novce. Nije uplatio novce za mob, niti je poslao objasnjenje zasto to nije napravio, a imao sam i drugih ponuda i njega sam cekao skoro tjedan dana
iPhone 5s 16 GB
potvrđujem,mene je zbog tog lika konstantno odbijao...![]()
zao mi je sto je tako ispaloIzvorno postao smogovac
![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks