nece ti se zaracunat. mislim da ne.
Za sijecanj sam potrosia 5.00 Gb tj. 5118.37 MB tj. 5367002200 B
Pa me zanima oce li mi ovo obracunat ka novi gigabajt tj. novih 20 kn jer iman ovi paket od 5 gigabajta.
Moje misljenje je ovako: ako se gledaju ovi gigabajti onda oce, jer po tome iman pravo potrosit 4.99 gb, al gledajuci ove megabajte onda nebi smilo jer iman pravo potrosit 5120 mb (5*1024). Sta vi mislite???
FORD FOCUS RS500
I like it!
nece ti se zaracunat. mislim da ne.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
neće, jer nisi prešao limit, iako si vrlooooo blizu
a i nebi te 20 kn ubilo..
Ne radi se o 20 kuna nego o tome koliko mogu potrosit.To se minjalo, prije se moglo potrosit pola gige pa bi ti ga tek onda obracunavalo sad mislin da vise nije tako.
FORD FOCUS RS500
I like it!
i ja tak predem ...hmm morala bi pogladat racun...
na t-comu vise nije tako a za iskon nisam siguran dali su zadrzali stari nacin obracunavanja
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Evo i meni nesto cudno,
Sad mi pise da sam za 1 mj. potrosio:
Bas sam nesto skidao pa sam pratio i prije (jucer) 31.01.07 oko 23.30 mi je pisalo 7.98 GB, a nakon toga je pocelo racunati za drugi mj.Ukupni promet za 01/2007: 7.16 GB
(7688784119 B)
E sad primjetio sam da se nesto prebacilo u 2 mjesec (cca 260 MB) ali di je nestalo ono ostalo? :S
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Meni je sinoc poslije 23h pisalo potroseno oko 4.7 GB, a nakon ponoci taj broj se smanjio, dio prometa su prebacili u iduci mjesec, oko 280 MB. U biti na to imaju pravo jer pise: "Zbog ograničenja tehničkog sustava obrade prometa, predlažemo da posljednja dva sata zadnjeg dana u mjesecu prekinete vezu s internetom kako bi izbjegli mogućnost prebacivanja korištenog prometa u slijedeći mjesec."
Vise nema tolerancije do pola gigabajta kao prije, to je bilo nekakvo promotivno razdoblje a sad cim predes i MB kako je rekao inovator, obracunava ti se kao cijeli gigabajt...
Provjeri kod SZK-a jos danas da budes na ziher...
Ako ces morat platiti, bolje iskoristi gigu nego je njima ostaviti... :bunny:
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bila je tolerancija od 256 MB kad su paketi bili od 512 MB, to je bilo pola paketa.Kad su povećali pakete na 1 GB, ukinut je taj "fair usage" način naplate.
iskon ima još uvijek fair usage
U pravu si. Baš sam sad bacio oko. Imaju i pakete od 512 MB po 10 kn. To se u biti vise isplati nego t-com jer za 20 kn imaš 1024+256 MB, a kod T-coma 1024 MB.
Ja koristim shutdown scheduler. Besplatan je.
Imaš i net limiter...u kojem isto možeš napravit šulde..kada da ti ugasi sav promet odnosno skidanje..ili kada ti ga započne.. :-)
Bookmarks