lik je mrtav ozbiljan i dalje vadi upute za 6680![]()
kak sam se strgo, lik prvo izvadi cd od n70, i nije mu niš čudno, izvadi upute od 6680!!! i kao "šta će mi to pomoći, na talijanskom su..." - to mi je najžešća izjava... nema veze što su za 6680...
ali ja sam vidio što me zanimalo, a to su slušalice, tj. "remote control" by : leek
btw. n95 ima TV izlaz...
lik je mrtav ozbiljan i dalje vadi upute za 6680![]()
Bemu! Kako ga je netko preveslao!!! lol
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
hahaha ajmeeee, što ga je neko naguzio, upute za 6680 i to još na talijanskom
![]()
flyer41: cijena nokie n95 bit će ti oko 4400kn što nije preskupo ali dvoumim se između njega i novog touchscreen apple-ovg iphone-a sa 8 gb memorije za 3500kn
Cijena n95 će u Mobisu biti oko 6500-7000kn, pitao sam prije nekih mjesec dana i rebao bi doću u dućane u prvom kavrtalu 2007., što znači uskoro...naravno, u oglasniku će mu cijena biti nešto niža...ali, dok se u oglasniku ne komercijalizira, ne vjerujem da će mu i tamo cijena biti ispod 4500-5000kn...
Bom Chicka WahWah
I onda u Beograd na unlock![]()
ili možda Mar00n
Naglasak je na isplativosti.........
Pa da na mobu u Njem. uštedim barem 200€ (ako ne i više,vidio sam P990i za 320€ na ugovor,a regularna cijena 560€),to mi pokrije troškove puta. Iduće ljeto mislim položit,pa ako ne kupim neku svoju hrgu,posudim ćaletov Kangoo koji troši 6-7 litara po autoputu ako ne staviš ciglu na gasCca 800km tamo i nazad = 55 litara Eurosupera 95 = 60€ za benzin. 100€ za dekodiranje i još mi ostane 40 za splavove
Evo računice.
Jebena računica, nema šta ...hehe![]()
lijepo si to izracunao.ajde neka ti se sve poklopi...![]()
Evo nešto razmišljam i dođem do nekog polu-zaključka da će i memorijska kartica od max 2 GB u najmanju ruku biti "tijesna" (barem meni bi bila). S obzirom da video snimci "troše" ogroman dio memorije (90 min i kartica puna). E sad, i slike od 5.0 megapiksela će zauzimati svaka preko 1MB. Onda navigacijske karte i kad još stavimo "malo" muzike, neke polukorisne programe itd. kapacitet postaje upitan.
Dakako, ovo je moje subjektivno mišljenje i ne mora predstavaljti mjerilo, ali meni bi 2GB na ovakvom mobu definitivno bilo malo.
Mislim da u paketu dolazi ona od 128 MB
Znači, trebaće izdvojit još nekih 500-600 kuna za 2GB karticu, koja je, eto, opet "mala"![]()
A gle, 2GB će biti taman...
Pogotovo ako nećeš mob koristiti kao mp3 player...
Jedino što će video i slike zauziamti dosta mjesta... slika od 5MPx zauzme oko 1MB-1,5MB...
Morat ćeš manje slikati i snimati filmiće ili nabaviti posebnu memo karticu za navigacijske karte...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma nemoguce da je mala kartica od 2GB.. mislim da je to taman koliko treba ili da kazem minimum![]()
Imam 2GB MicroSD UltraII u TyTN-u i mogu reci da mi je sasvim dovoljna.. Jest da negledam bas filmove, al zato imam hrpu mjuze.. I uzmes u obzir da su WM aplikacije dosta vece od symbian aplikacija.. Jos imam hrpu emulatora, pa scummv i full throtle sa PC-a sto zauzima nekih 200 Mb..
Mislim nemoras furat cijelu videoteku sa sobom ak hoces gledat filmove, snimis si jedan filmich - dva, nemoze toliko puno memorije pojest..
Ma vidi
video snimak u trajanju manje od 5 minuta pojede 100 MB.
I sad nekoliko takvih snimaka i eto ti četvrtina kartice.
100 pjesama cca - 500 MB još četvrtina.
Jedan film cca 200-300 mb
mape - ???
Kad bi se mogla turnut ona od 4GB (ako postoji microSD) bilo bi taman![]()
Nepostoji jos kartica od 4GB, ali je kingmax najavio da ce izdat vrlo uskoro, tak da ima nade
A sto se tice snimanja videa, zar nije malo puno 100 mb za 5 minuta !?!? Kad uzmes film na DVDu je manje lol..
Al za qurac ta nada kad Nokije S60 ne podržavaju kartice veće od 2GB zbog idiotskog inzistiranja na FAT16 sustavu, a čija je particija ograničena na 2GB.
Jedino kad bi postojao način da se ta od 4GB formatira na dvije particije od 2GB, al nisam siguran da bi i tad telefon pročitao tu drugu particiju ili karticu uopće.
Naravno da je puno. A sve zbog prevelikog bitrate-a u videu. Oni sami (Nokia) kažu da je 2GB dovoljno za 90 min. videa. Jednostavna računica upućuje da je 100 mb - 4,5 minute.![]()
Bookmarks