Niko da pomogne ?
I jos prilikom cutomize izbaci poruku "Feiled open" i telefon se ukljuci kao ono za prebacivanje podataka i pise USB cable dont remove....
E sad jeli to normalno, a mislim da nije i je li moze pomoc kako da konacno odradim customize na telefonu.
Unaprijed hvala
Niko da pomogne ?
Preko kojeg programa radis?
probao i preko Phone XS V2.01, phoneXS_2.10_Alpha5, PhoneXS_Alpha6. Na V2.01 najduze radi, ali i on je izbacio Failed open nakon 2 sata. Na ostalim izbaci poslije 10 min.
Problem je rijesen, sve normalno zavrseno i radi. Problem je bio da USBflash drivera, skinuo zadnje i sve je proslo ok.
Skinuo sa wotan servera zadnje, u system properties nadjes usb flash i samo ides update driver.
Uspio sam ali nisam išao update nego u sistemu sam brisao jer nije htjelo drugačije.![]()
Jel ima još koja stranica s patchovima za k750i cid49 da nije topsony?
mislim da ima na Se-Nse, ali treba potraziti
Imam K750i na kojem sam flashiro MAIN od W800 ali mi je ostao brandiran.
Probo sam flashirat i FS ali nikako nemogu samo stoji na 1/157 i ništa se ne događa.
Kada probam flashirat i MAIN i FS flashira se samo MAIN i onda dođe poruka:
"Now flashing filesystem...
Sending flashfile C:\DocumentsandSettings\Ivan.COMP.000\Desktop\Sony \W800_R1BC002_FS_EMEA2.bin"
ali samo stoji ??
EDIT: Riješio sam
Zadnji uredio Ivan553 : 24-01-2007 u 23:33
e ajad ako bi mi mogo neko pomoci u stavljanju softa od W800 na K750i
-koje MAIN FS I FINALIZE fajlove ste koristili
-kad skinem finalize izvadim iz zipa "tpa" i taj fajl kopiram u "files_to_phone" a postojeci "tpa" izbrišem (ispravite me ako griješim)
POKUSAVAO SAM PA MI MOB JAVLJA GRESKU ATREBA MI POMOC !!!!!!!!
koje si ti fs main i costomize koristio i dali si radio sta sa gslige-om ili si ih izbacio iz rar-a i odam ucito u program i de procitaj u proslom mom postu u vezi tpa foldera
zasto mi ostaje europe_1 nakon stavljanja custom patcha i cust packa na mCard nema HR T9 nitit jezika, why?
da mi' baba muško, zvala bi se duško!!!
Za sve koji imaju (kao što sam i ja imao) problema sa flešanjem/modanjem CID49 mobitela napravih detaljna uputstva na thread-u http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=35199
Nadam se da će pomoći...
Evo uzeo i ja danas mobitel pa imam par pitanja u vezi flasha.
Pod obavezno mi je mijenjanje onih sugavih ikonica od vodafona pa kolko sam skuzio citajuci ovih 12 stranica najednostavnije stavljanjem novog flasha i tako gubim garanciju.
a buduci da mi je garancija bitna molim ljude da me upute sta da radim.
kolko sam ja skuzio moze nesto da se flasha na karticu pa da se to koristi (ili sam ja nesto totalno krivo skuzio)
i jel mogu kod nekog unlockera da mi skine vodafon softver i ulocka ga i u slucaju nuzde sve to vrati dakle zakljuca ga i brandira.
sto se flashanja tice nisam toliki laik ispekao zanat na svom starom Samsungu e710. to su bila vremena, stavi i deri
možeš dati nekom unlockeru,ali zašto automatski i kod njega ne flashas u w800 mob,ali mu napomeni da ti to napravi!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Pa i mislim dati unlockeru da me sve slozi, preporuke dobro dosle.
Ali isto tako bi bilo dobro da mi software od vipa nasnim na cd tako da u slucaju nuzde mogu vratiti, jer tko zna gdje ce on biti za godinu dana.
Edit: znaci neko ubacivanje ikona da ne diram firmware ne drzi vodu??
bez flashanja nikako,na staro uvijek moreš vratiti ako napraviš backup softa i poslije ga samo preflashas!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ljudi ja sam pokusao ubaciti novi meni sa phone xs, ali nakon mozda dvadesetak sekundi mi izbaci open faild, sve sam radio kako treba, a skinuo sam i one usb mini flash drivere, sta radim pogresno??????????
###1410989180026
Bookmarks