ajde objasni i za mene,vidio sam to na nse forumu ali nemoj samo copy dat od tamo!:bunny:
ajde objasni i za mene,vidio sam to na nse forumu ali nemoj samo copy dat od tamo!:bunny:
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Prvo trebate Gslide, Firmware n.pr. K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn i Customize patch k750_r1bca021_change_custom_folder.vkp. Patch mora biti obradzen za firmware koju hocete patchati ! I Customfiles K750i_CDA102337_9_EUROPE_1.zip. A Customfile mora biti ko Mainfile EU 1 ! Ostali Customfiles nadzete tu. A ostali patches nadzete tu
Otvorite Gslide i
1. Ubacite Firmware K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
2. Izaberete Header. Header Folder je tamo, gdje ste instalirali Gslide i
n.pr. u ovom slucaj header_DB2010_49_red_344blocks.bin
3. Ubacite patch k750_r1bca021_change_custom_folder.vkp
4. I za Output izaberete jednog folder gdje hocete zahraniti Output file i
dajte mu ime n.pr. Mainflash.bin
5. Kliknite na Process
6. I tako izgleda ako je Gslide patchovo vas Firmware. Gotov Firmware nadzete
tamo, gdje ste mu u Output (4.) definirali Folder. I to je to
Onda ukljucite vas mobilni u Computer i otvorite Memory kartu preko normalnog Windows Explorer. Na kartu napravite folder custom i raspakirajte K750i_CDA102337_9_EUROPE_1.zip u taj folder. Nesmije nikakav folder vise u tom custom folder postojiti.
Ako ste gotovi, otvorite Phone XS i flashajte ovaj Firmware, sta ste za Gslide-om patchali. To je Mainflash.bin
Ako vam nije nesta jasno pitajte i izvinite moj losi hrvatski jezik, jer ja sam inace uvozni svabo !
Zadnji uredio KrautHammer : 11-01-2007 u 16:52
Izvinite za pogresno objasnjene. Ali mozda nekom pomaze sta hoce na taj nacin finalizirati. A sad cu pogledati na SE-NSE Forum sta je stim Phone XS++.
@amdhammer
Hoces flashati W800 Firmware na tvoj mobitel ili neki noviji K750 Firmware ?
pogledaj 17 postova iznad tamo ti je obašnjeno fleshanje na w8ooi a ostale patcheve samo zalijepi na onaj main firmware sa ostalima od glave18 i to ti e sva mudrost!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Prilikom flasha k750i (cid49+gslide+xs) na w800 i instalaciju novih ikona sam imao problem s layoutom (o cemu sam vec pisao), a isti sam rijesio tek nakon sto sam otvorio .vpk datoteku koja bi trebala preusmjeiti path za layout i skuzio da vodi na memory card. Pokusao sam naci verziju koja vodi na mem telefona, ali bezuspjesno, pa ako je netko nasao bio bih mu zahvalan da posalje.
ps. u privitku ide .vpk kojeg spominjem, a zelio bih to prebaciti jer mi se zna dogoditi da promjenim karticu, pa kad idem ukljuciti telefon ne nalazi layout file pa ne mogu nista pritisnuti (pojavi se ekran, ali nema "tipaka" tj. opcija za ga ukljuciti, jedini izbor je walkman (s kojim se takodjer ne moze raditi)).
http://www.cartmann.com/smf/index.ph...1.0;attach=215
pps. ako postoji mogucnost slusanja radija bez slusalica (znam da sluze kao antena, ali ipak..), takodjer bi dobro dosla.![]()
ja sam sve uradio po propisima, ali kada iskljucim telefon, drzim c i spojim sa racunarom, mobitel se jednostavno upali i trazi neke drivere, iako sam ja prije toga instalirao, odnosno skinuo drivere sa softpedia!!!
Sta radim pogresno???
Napravim one foldere tpa... pa prekopiram one sve ikone i ostalo, pa odaberem USB, najvecu brzinu i svoju tipu mobitela i na kraju idem na FSX??? ja mislim da se tako zove pa EXECUTE.
Nakon nekoliko trenutaka mobitel se sam upali, a na racunaru trazi drivere, i onda program napise OPEN FAILD!!!![]()
###1410989180026
skinite drivere s http://www.davinciteam.com/ dolje na dnu stranice imate miniUSB drivers to skinite i sve radi.... meni pomoglo nakon milijun pokusaja da spojim mob s phonexsom. sada sve radi!
edit. silva bio si brzi, ti vec postao dok sam ja napisao![]()
da mi' baba muško, zvala bi se duško!!!
na mobu nista a na kompu nekih pola MBa ili manje
evo direktan link http://www.davinciteam.com/USBFlash.zip
Zadnji uredio amdhammer : 12-01-2007 u 20:55
nakon dodavanja vpk filova s GSlideom 1.5 u firmware W800 R1BC002 nemam nikavog zvuka na mobu... help please
Phone XS mi ne prepoznaje mobitel, samo dva puta se cuje zvuk blipblip s PC-a i nista!?!
stavio sam pun k.... patcheva! nasao sam ne SE-NSE forumu jedan zip file bas s patchevima za W800 i te sam dodao ali mi je promijenio s 291 block na 300 i nesto blockova... nakon toga nemam zvuk. evo bas sada stavljan novi FS i novi MAIN od K750i pa cu vidjeti da mi radi... ali jucer sam flashao 3-4 maina i od k750 i od w800 ali nema zvuka zato danas stavljam novi FS pa budem vidio.... ostavim do ujutro i valjda ce raditi. barem se nadamako ne ide kod lakalnog
neka sredi ionao nema garanciju
![]()
pomoć na post #236???
instalitaj drivere s danvinchijeve stranice imas gore moj link za download miniUSB drivera....
hellp please![]()
Da li neko zna da li postoji neka mogucnost da se mogu gledati video u mp4 formatu na SE K750i???
###1410989180026
rjesio sam problem zvuka s flashanjem FSa ali sada kada upalim mob nakon "please wait" imam "contact your supervisor...."
ajd neka mi netko da direktan link na K750_R1CA021_FS ali EMEA_1 sve sto sam nasao na netu ima ekstenziju DVT i neradi s PhoneXSom a nemogu na netu naci DVT decrypter... dajte mi neki FS za K750 koji radi... THX
Nadzes ga na Topsony. Tu je direktni download link:
http://www.topsony.com/foro/local_li...d=822&catid=99
Da li neko zna da li postoji neka mogucnost da se mogu gledati video u mp4 formatu na SE K750i???
###1410989180026
Bookmarks