Kad smo več kod update_a,koji je posljednji FW telefona i kamere?
Da li se updateom preko seusa brišu podaci iz kalendara, bilješke i sl.?
Kad smo več kod update_a,koji je posljednji FW telefona i kamere?
ne, sve ostajeIzvorno postao konan1
iPhone 5s 16 GB
zadnja 2Izvorno postao Ghost Face
R1DB001
- Released on SEUS for the K750 on 14/09/06.
- Software versions:
LCD 0
Camera 5.3
R1CA021
- Released by DaVinci Team around 19/05/06.
- Released on SEUS for the K750 on 22/05/06.
- Increased Camera software version. Photo and Video quality, however, do not appear to have changed noticably.
- FIX: The Animated menu items bug for Themes is mostly resolved. After applying a theme with an animated menu, we still need to go to the Settings or Calls menu to start the animation, but it will not disappear again after this.
- JBenchmark 3D LQ: 206
- JBenchmark 3D HQ: 125
- JBenchmark 2: 333
- JBenchmark 1: 3934
- Software versions:
LCD 0
Camera 5.3
iPhone 5s 16 GB
Evo bas sam update-ao svoj k750@w800 prepoznao ga kao k750i sve proslo u redu...stavim karticu upalim mob ikaze umetnite odgovarajuci sim...pogledam u sevice meniu svi lokotici zatvoreni i kraj njih pise 0 pretpostavljam da je zakljucan na sve mreze...sad vracam stri soft sa phone-xs....
se dogodilo kome do sada to?
Never fear I is here!!!
ej.. ljudi.. evo.... prvi put sam i ja sad napravio update softwera prek tog seusa, imao sam prije R1CA021 sad imam R1DB001, pa ako bi mi netko mogao reči koja je razlika između ta dva updejta... ali što mi je najgore, ovaj updejt mi nema hrvatski jezik, i sad se baš dobro ne snalazim na njemu... pa je l ima neko riješenje u vezi jezika... ima samo eng.....fala...
Dugo nisam imao pristup internetu pa dali mi netko može reć koji je najnoviji soft za w800i i k750i?
There are no shortcuts in evolution.
Zadnja za w800 ti je R1BC002, a za K750 je R1DB001 (tu si nemoj stavljat jer je jako stišan zvuk, a čujem da ima još nekih bug-ova. Preporučam za k750 predzadnju i najbolju verziju R1CA021).![]()
Hvala, a probat ću stavit ovaj soft od k750, a ak neće bit dobro vratit ću od ovaj od w800
Ja sam K750i koji sam nedavno uzeo u T-mobilea (pretplata) dobio R1CA021, ali sam ga flashao na R1BC002. Nisam ga dugo koristio s starim soft-om, ali mi se cini da je rad s fotografijama nesto sporiji (u max. rezoluciji)? Da li mi se to samo cini ili je i kod drugih tako? U softu navodi inacicu kamere 5.3 (koliko znam to je posljednja).Izvorno postao dejoo
Btw., stavio sam i druge ikonice, ali mi smetaju one T-mobileove ikone, vjerujem da nisam jedini, kad se ocekuje rjesenje? Thnx.
update:
Takodjer isti problem, ali je rijesen nakon sto sam gumicom (obicnom za brisanje) ocistio kontakte.Izvorno postao Glava_18
Kod flashanja je navedeno da se izvadi sim kartica koje se mora neprestano kriviti i gurati prstima pa se vjerojano zaprlja i izgubi kontakt.
Zadnji uredio cartmann : 04-01-2007 u 01:26
Može li mi netko reći kako se radi backup software-a koji je trenutno u K750 ?
Imam K750 sa software-om R1CA021 (Vodafone) i želim ga flashirati na SW od W800i.
Vidim da dosta spominjete EM, ali pošto sam dosta udaljen od Zagreba, i ne mislim još neko vrijeme ići u ZG, pokušao bih sam sa flashanjem. Koliko je to izvedivo/rizično?
Pročitao sam i da je teže flashati brandirani software. Može li mi netko dati link koji objašnjava cijeli flashing proces; od backupa, preko stavljanja čistog software-a do flasha na W800i.
1. ne može se napraviti back up
2. izvedivo je, ali je jako rizično.... zašto? zato što jedan krivi korak i ode ti mob u ku.... a i gubiš garanciju
3. http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=32714
oglasnik.pforum - biker boy
Joj ljudi šta da radim sa SEUS_om?? Instaliram sve šta treba i stalno mi baca "Incompatible Macromedia version,please update or install Macromedia. Application will terminate.",stvarno više neznam šta da napravim,več se dva sata mučim s time,pomagajte molim vas.
Probaj onda kako ti error poruka kaže nadogradit Flash player ovdje.
Također je napomenuto na proizvođačevoj stranici u dijelu Zahtjevi.
Zadnji uredio sms freak : 10-01-2007 u 04:28
# If you have Application Error Message Incompatible Macromedia Version
Error-macromedia-k750i
than follow this instructions:
1. Open Internet Explorer (it must be opened only in Internet Explorer)
2. In IE open this adress: Flash Player Download Center
3. Click the button "Download Now" and follow the instructions
4. After sucssesfull instalation restart Internet Explorer and open in IE this adress: Test Macromedia Shockwave & Flash Players
5. When you see the animation in fold About “Version 8,0,22,0 installed successfully” playing below the Macromedia Flash Player, then your installation was successful.
6. Now you can shut down Internet Explorer and turn on the SEUS again without any error message.
jedno pitanje!
Pocetnik sam u ovom stavljanju novog softwera na mobitel.
Mobitel nije moj al zelim na njega stavit novi softwer pa me zanima, dali se treba punit 6h kao moj samsung prije stavljanja softwera i jel se taj softwer naplacuje.
Skinio sam sve što je potrebno.
hvala
a baterija ti mora biti puna, nije vremenski ograniceno. a ja sam radio i sa daleko manjim kapacitetom (oko 50%) i sve je proslo OK. Pazi da imas minimalno 80% napunjeno. Ne naplacuje se nista ako je SEUS (Sony Ericsson Update Service).
iPhone 5s 16 GB
to su dva pitanja
ne,punis je normalno cca 2 sata
nista se ne placa(osim ako mislis flashat s DaVinci-jem ili nekim drugim on-line serverom za dekodiranje i flashanje mobitela)
EDiT: imatic je bio brzi,al ja bi prije odgovorio da nisam ovak kvoto
![]()
![]()
![]()
Hvala.
Bude problema javim se.
Pozdrav
Mozes mi preporucit koji je dobar softwer za W810i
Ja saam svoj w800i flesho i na manje od 50% hvala bogu nije bilo problema zaboravio sam stavit punit i jbg...ugl sa xs++ sam radiio(prošli tijedan) i kolko se sijećam bilo je bespla sve!
kada pokrenem seus odmah na pocetku mi se javi ovo
unable to cenect server
click ok to proxy server or
click cancel to exit application
i kada kliknem ok pojavi mi se da upisem proxy server i port na koji se taj proxy server spaja, a otkud da ja to znam?
dali mi tko moze pomoci?
Bookmarks