Ok ravilov.I ja sam nešto naučila![]()
Ok ravilov.I ja sam nešto naučila![]()
Evo ja sam se također konačno odvažio i napravio update i sve je prošlo super i relativno brzo! Soft je sad R1B002.
Podaci su svi sačuvani, a tu je i hrv jezik.
U početku mi je problem radio prog jer kao da nije skužio da ja držim tipku "c" i uštekavam kabel... no malo sam prodrmao kabel i onda je proradilo, vjerojatno je stvar u kontaktu bila...
EDIT: nakon paljenja moba i umetanja MS kartice, mob je nije prepoznavao, odnosno nije ju vidio, pa sam je par puta umetnuo/izvadio i na kraju ju je ipak skužio... eto, tek toliko da se zna...
Zadnji uredio whiteboy : 21-03-2006 u 03:04
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Želim samo reći da i firmware koji dolazi sa W800, kupljen u T-mobil, brandiran isto ne dopušta update, u biti piše da nadograđuje, ali na kraju ipak ništa, ostaje stari firmware...znači nije samo problem sa Vipom, nego i T-mobil-om.
Sutra ga nosim u EM servis, da mi stave čisti.
I još jedno pitanje...mora li se vaditi MS kartica iz mobitela prilikom nadogradnje softwarea?
Da odnesi ga u EM da ti stave cisti novi firmware onda ce ti sve raditi.
Mora se vaditi samo SIM kartica i nista drugo,tako sam čula i napravila
ne mora se vaditi MS kartica, al ja ipak izvadim. za svaki slucaj, jel imam dosta na njoj
iPhone 5s 16 GB
Ali mora SIM, ko što veli Irena...Izvorno postao imatic
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hej pozdrav ja nisam baš super jak u ovim stvarima al me zanima dl li mogu i kako ako ide svoj t630 nadograditi da bude nešto kao k750i. ovo sam pročitao na netu al nisam skužio kako je to čovjek napravio. unaprijed hvala
to ti je nemoguće jer nisu softwerski i hardverski isto potkovani,da mi je znati koji je to glupan napravio baci link neki.
onda bi svako kupio t630 za 200-300 kn i prebacio ga na k750i i još uz to na w800i![]()
![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
imam problem, kada želim pokrenuti update service - piše mi: incompatibile macromedia version, blablabla.... skinuo sam najnoviju verziju macromedie i opet isto!
help.....
znači odi na internet sa inernet explorerom i onda skini za njega tu macromida flash player,trebalo bi ti raditi!![]()
Promijeni temu od windowsa..ako si ju slučajno mijenjao..meni zato nije radio SEUS (malo čudno ali istinito)Izvorno postao zeroo-cool
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
oprostite na OT-u ali sta za starije prikljucke bas treba postolje????
moze li ikako preko kabela?
hvala na odgovoru!!
Ljudi, molim vas pomozite mi!!! Danas sam kupio k750, spojio ga sa kompom i ja se idem pravit pametan i obrisem nesto iz onih foldera sto mi je zauzimalo puno memorije (mislio sam da je to nepotrebno). Kasnije vise nisam mogao spojit komp i mob...samo mi pise punjenje, a na kompjuteru nista (ne prepoznaje ga)...sta da radim? Pomozite mi kako znate...
Hvala unaprijed!
probaj pobrisat drivere pa ih ponovno presnimi!
pomoc molim...svaki put kad hocu da uradim update...zakacim telefon odaberem model(k800) i nikako nemoze da ga pronadje...kaze kao nesto...
identifikacija nije uspela,pokusajte ponovo...nemam vise ideju sta da radim...
hm, jesi pratio upute?? Jer tu pise da prvo izaberes mob, a onda ga prikapcas na nacin koji je tamo opisan.
edit: sad vidim da migox dugo nije bio na forumu, pa pretpostavljam da je rijesio problem
imam jedno pocetnicko pitanje. gdje se trebam obratit da maknem odvratan vodafon software i ikonice sam mog k750i-? Citao sam da idete kod nekog servisera, jel onda ostaje garancija na mob? znam par firmi u osijeku koje se bave s otkljucavanjem mobitela, ali nakon sto oni otkljucaju gubi se garancija.
da, gubis garanciju ako ti stave cisti firmware. a to ti nije bas pametno jel se zna da K750 ima problema s joystickomIzvorno postao weedos
iPhone 5s 16 GB
to je baš mutavo...Izvorno postao imatic
ak hoćeš promijenit soft i recimo kasnije ti se sjebe đoja ili neki hardverski dio, kakve to ima veze s softom da bi izgubio garanciju!!![]()
Pa ono, logika je, ako si prckao po firmware-u, tko ce ga znat, mozda si i po hardveru. Pa da se zastite...Izvorno postao marq
![]()
ah ****** onda ce mi frend u firmi napravit backup vodafon firmware-a, pa ak se sjebe joystick onda cu vratit stari firmware![]()
![]()
Može li mi netko reći kako se radi backup software-a koji je trenutno u K750 ?
Imam K750 sa software-om R1CA021 (Vodafone) i želim ga flashirati na SW od W800i.
Vidim da dosta spominjete EM, ali pošto sam dosta udaljen od Zagreba, i ne mislim još neko vrijeme ići u ZG, pokušao bih sam sa flashanjem. Koliko je to izvedivo/rizično?
Pročitao sam i da je teže flashati brandirani software. Može li mi netko dati link koji objašnjava cijeli flashing proces; od backupa, preko stavljanja čistog software-a do flasha na W800i.
1. ne može se napraviti back up
2. izvedivo je, ali je jako rizično.... zašto? zato što jedan krivi korak i ode ti mob u ku.... a i gubiš garanciju
3. http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=32714
oglasnik.pforum - biker boy
Bookmarks