he...evo prije sat vremena su mi rekli da vise nisam i imeniku....ja opet provjerim...a opet moje ime je jos tamo...ponovo zovem...i ponovo mi kazu da je deaktivirano...ja opet sad provjeravam...hajde pogodite...moje ime je jos u imenika od Mućki2......hahhahahah
mene nisu zeznuli... moj je broj i dalje skriven![]()
Ček, ja nisam registriran ne Telcu ali isto su mi poslali poruku da će objaviti podatke.
Sad nemam drugi mob pa ne mogu provjeriti. Boga pitaj što stoji...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
gdje se uopce moze vidjeti tele2 imenik?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izgleda da su maknuli link iz promocija
http://www.tele2.hr/rates/promotion/smsimenik/
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pretplatnik sam na Teletu i u ugovoru mi stoji da moj broj ne bude dostupan javnosti. Poslavši prezime#ime#grad na 881 dobio sam povratnu por. sa brojem tel. i adresom (samo što mi nisu naveli i bračno stanje i kat na kojem stanujem - svaka čast). Naravno da sam odmah nazvao "službu" i protestirao. Mlada vukovarka, umilna glasa, ispitala me i ostale privatne stvari poput datuma rođenja itd . . . jer naravno, nisam znao lozinku, da bi mi na kraju rekla da sutra provjerim dostupnost jer navodno to rješavaju u roku 24 sata.
Živi bili pa vidjeli !
pa evo moje ime je posle 25 sati jos uvijek u imeniku Mućki2....ponovo zovem szk...ponovo mi tvrde da ja nisam u imeniku...sad tko je ovdje lud...
sad mi kao moj prigovor moraju poslati ''negdje''...a ja pitam kad ce mi odgovoriti od tamo ''negdje'' i kad ce mi biti izbrisan broj iz imenika...ali to szk nezna....
boze koliko debila....
jeli itko uspio izbrisati broj iz imenika Mućki2????
kao što rekoh, u tele2 samo radi nepismena ekipa![]()
i mene su stavili u imenik pa sam zvala da me izbrišu...ali pitanja koja postavljaju!
žena me pitala na koji broj najčešće šaljem sms poruke! zato i postoji imenik na mobitelu da ih ne moram pamtiti.![]()
shvaćam da im treba ime, datum rođenja...da potvrde da zove pravi vlasnik kartice, ali ovo...
sad čekam da vidim koliko je bilo uspješno...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Nakon 24 sata moj broj je još uvijek dostupan iako mi u "službi" kažu da je blokiran??? Tko tu koga . . ? Ove porođajne muke traju stvarno previše. Ne ponude li mi neki stvarno dobar telefon, kad mi isteknu 18 mjeseci, odoh u staru mrežu. Nisam TELAC.
evo..jucer kasno me je zvala neka ''mlada dama'' iz ''tamo negdje'' u Mućkama2...jer sam ulozio prigovor na to da je moj broj u imeniku...
naravno i dalje onda mene uvjerava da nije da je moj broj tajan...a ja joj kazem da uzme mob i provjeri na 881 pa da vidimo tko laze....
naravno daje moj broj bio tamo...
naravno da ona nije imala pojma zasto je tamo...bila je sva izgubljena......
kao danas ce me nazvati dok ne provjeri zasto se to dogadja da je tajan broj mogu svi dobiti...![]()
o koliko ludjaka na jednom mjestu![]()
![]()
wtf?? svašta... zato se nemojte registrirat , pa nebudete imali takvih problema... al jbg oni koji su na pretplati nemogu birat...
Na zapadu ništa nova. Nakon 48 sati i dalje su i moji podaci dostupni. Iz szk samo uvijek iste riječi " Kako vam mogu pomoći? Nastojat ćemo u najkraćem roku riješit vaš problem". Dosadni za popizdit, a ništa nisu u stanju napravit. Ljudi pomagajte - što da radim?
Pa ne kuzim kako se oko toga sami nervirate, ako kod njih nesta nije uredu sa bazom podataka onda su sami krivi.
Jedan primjerak da im je baza podataka u banani.
Meni su racun svaki mjesec dolazili na moju adresu XyXyX kad od jednom ne dolazi racun. malo cudno ali ajde nakon 4 tj. cekanja dobijem sms nepodmiren racun. Mislio sam si od pocetka ako nema racuna nema bla bla bla..
Zovem SZK kazem im bla bla koji k´´ bla bla a kad ona meni pa gospodine u nasoj bazi pise da vi zivite u LABINU meni nista vise nije bilo jasno jer od dana potpisanog ugovora pise Ri te adresu nisam mijenjao. Sta je jos naj ludje taj racun mi je stigao nakon 3mj. ali taj racun sam vec uplatio te na racunu su mi napisali dvije adrese...
Ocito imaju los sustav ili neki vrag sa bazom podataka... Moj savjet sto manje ih zovete sto vise si stedite zivce..
evo ja veceras dao i 3(treći) prigovor veceras na mućke2....jos uvijek je moje ime u adresaru mućki2....
koje ludilo....
sad da odem od njih ili da ostanem???
pa sto su toliki debili pa da neznaju izbrisati moje ime???
Ajmo se prebaciti u temu o SMS imeniku jer ovo izgleda grdo
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34982
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
odlična ideja, nastavak rasprave na ovu temu molim seliti tamo.
Malo sam pronjuškao što ima i vidim neke promjene u dizajnu a dodane su i cijene.Korišten telefon Nokia N70 preko VIPnet UMTS mreže.
Za više detalja pogledajte screenshotove..
NASLOVNA
![]()
polifone i realtone melodije
![]()
![]()
Nokia i Sony Ericsson teme
![]()
JAVA IGRE
![]()
Evo ipak i nekih novosti,Tele2 časti nove pripeid korisnike sa dodatnih 10 kuna na računu,a stigle su i novi uvjeti produženja ugovora sa mogućnostima kupnje telefona po povoljnijim cijenama.
Ovo za 10 kn je još uvjek neslužbeno i kreće za 3-4 dana
koja pretplata mi se najviše ispalti na teletu ako imam vip za vip pozive..
treba mi za pozive na tele i cronet??
0913134114 ili 0959090122
Bookmarks