i ja san isto dobio...bez veze...uopce mi se neda nazvati glupane u szk i to aktivirati...nes ti 5 posto prema drugim mrezama...nebi da trosim 100 kuan pa da ce mi to znaciti...Izvorno postao frish-KI
opet budalestine od Mućki2....
Bezveze mi je otvarati novu temu, jer se radi o nečemu kratkoročnom... Uglavnom, dobio sam danas račun za mjesec prosinac i uz račun stigla mi je i obavijest da mi kao vjernom korisnikunude povoljnije telefoniranje u siječnju, te mi nude na odabir:
a) 10% popusta na potrošeni iznos za međunarodne pozive
b) 10% popusta na potrošeni iznos za pozive unutar Tele2 mreže
c) 10% popusta na potrošeni iznos za pozive prema fiksnoj mreži
d) 5% popusta na potrošeni iznos za pozive prema drugim mobilnim mrežama
Trebalo bi nazvati Službu za korinike i odabrati opciju i to najkasnije do 22. 1. 2007., ali uz jednu caku: prije toga se moraju podmirti svi prispjeli računi, uključujući i taj za mjesec prosinac... Znam da nije bog-zna-kakva ponuda, ali nešto je...
i ja san isto dobio...bez veze...uopce mi se neda nazvati glupane u szk i to aktivirati...nes ti 5 posto prema drugim mrezama...nebi da trosim 100 kuan pa da ce mi to znaciti...Izvorno postao frish-KI
opet budalestine od Mućki2....
Izgleda da će konačno krenuti MMS i GPRS!
Pojavio se je u izborniku natpis TELE2 GO ali se nemože kliknuti na njega i nema ga na prvoj stranici!
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
ti iz tele2 nisu normlani. :bunny:
I ja sam dobio, nikakva ponuda, ne da mi se cak ni da ih nazovem.
to su stavili da vide koji jadnici će zvat![]()
ionako je socijalna mreža![]()
Seriously?
SMS imenik
Saznaj vlasnika Tele2 broja!
Znaš TELE2 korisnika, ali nemaš njegov broj? Ili imaš poziv s nepoznatog ti TELE2 broja? Od sada možeš saznati oboje (broj ili korisnika) korištenjem TELE2 usluge SMS imenik! Korištenje je vrlo jednostavno i jeftino:
Ukoliko želiš saznati telefonski broj Tele2 pretplatnika ili prepaid korisnika pošalji SMS na broj 881 sadržaja PREZIME#IME#GRAD. Potrebno je unijeti barem prezime osobe čiji broj tražiš. Za traženje telefonskog broja poslovnog korisnika pošaljite SMS na broj 881 sadržaja TVRTKA#GRAD.
Na primjer: imaš prijatelja Peru Perića iz Perograda i upravo si saznao da je otvorio vlastito poduzeće Pero d.o.o. i postao TELE2 korisnik. Želiš mu čestitati, ali ne znaš mu broj, niti je li privatni ili poslovni korisnik:
![]()
Pretraživati možeš i po TELE2 telefonskom broju slanjem SMS poruke na broj 881 sadržaja 09xxxxxxxx odnosno slanjem broja za koji želiš saznati kome pripada. Nakon slanja, u povratnoj poruci dobit ćeš informaciju o Tele2 broju i njegovom vlasniku (09xxxxxxxx: IME i PREZIME; ADRESA; MJESTO)
![]()
Podaci o korisnicima s tajnim TELE2 brojem ili neregistriranim Tele2 «bla bla» korisnicima nisu dostupni. Pretraživanje ne podržava hrvatske dijaktritičke znakove.
Cijena poslane poruke na broj 881 iznosi 0,33 kn po poruci (PDV uključen).
već sam mislio da će tele2 odati tajne brojeve korisnika![]()
Pa ovo je strava i najveći debakl dosad. Otkud Teletu pravo da odaju bez dozvole korisnika njihove telefonske brojeve. Obavezno uključiti opciju kao i u vip-a da možeš odabrati da tvoj broj bude tajan![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pa ima ta opcija, bar u prepaid-u.
Pri registraciji "bla, bla" korisnika ima opcija "prikazati broj u tel. imeniku".
I kod pretplate je tako, samo mene uopće nisu pitali, ali sam naknadno nazvao SZK i rekao da želim da mi broj bude tajan i uključili su mi tu opciju.
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Ja sam prilikom registracije broja odabrao opciju da ne želim da mi broj bude u imeniku, pa svejedno jest![]()
jos nista od teleta... danas je vec 28.. nit ikakvi novi telefoni ma nista, samo vruca tarifa bezveze i ti popusti sitni na telfoniranje u sijecnju i to je to .... koma![]()
Pa samo prate konkurenciju.
Osim toga, ionako akcije traju do 31.1. Možda od sutra bude neka nova reklama.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
cim mi istekne ovih 6 mj od prebacivanja vracam se ja na VIP, easy tarifa je ko bog, cak jeftinija i od tomata i telca, a kvaliteta je nebo i zemlja
pocinje me polako iritiriati tele2. mame ljude sa tim nekim glupim akcijama sitnim a o konkretnim stvarima ni a ni b.
pod konkretne stvari mislim prvenstveno na gprs.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
To si u pravu.
Ja sam pretplatnik od pocetka rada Tele2 (20.10.2005.) i na proljece 2006. su obecali GPRS, MMS,...., no kako proljece doslo tako i proslo.
Nakon toga su odustali od obecanja i najava i jedino sto kazu je "biti cete obavijesteni".
Generalno gledano nekih problema nemam ali da mi fali pristup internetu fali.
Sa druge strane sam se preporodio sa cijenom u tarifi 85 i racuni su mi vise nego duplo manji za istu kolicinu razgovora (ako ne i vise), a ja stvarno natucem minuta i minuta.
Prije T-m od 500-800 kn.
Sada Tele2 sa dva broja na istom racunu od 400-600 kn.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
pitanje da li ce i ove godine doci gprs i mms jer jos nemaju pokrivenost vlastitim signalom.![]()
Na ovom forumu je vec bilo rijeci o njihovom GPRS-u i uspjelo se saznati da Tele2 nije ni sklopiougovor
sa VIP-om o koristenju DATA resursa nego samo VOICE i SMS.
Pa je i tocno da nema pustanja GPRS ili UMTS usluga dok ne naprave svoju mrezu na cijelom podrucju RH.![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
evo i men stavili u imenik...pa sam mora zvati taj glupavi szk da im ih pitam zasto su me tmao stavili ako u ugovoru pise da nezelim biti u nikakvom imeniku...
totalno su katastrofalni....
a to sa gprs nevirujme da ce uopce zaziviti...od naplatnih kucica od zg do ulaza u zadar nema uopce signala Mućki2....
njima se uopce nesiplati raditi mrezu...to sto su napravili je samo da malo zamazu oci nama nevjernicima...hehhehehhehe....
Bookmarks