DOk upalim mp3 i odem na slušanje piše mi disk error ima li mu pomoći?
Mp3 je ovaj![]()
DOk upalim mp3 i odem na slušanje piše mi disk error ima li mu pomoći?
Mp3 je ovaj![]()
There are no shortcuts in evolution.
Pokušaj ga formatirati, kad ti se u My Computeru pojavi ikona za pristup memoriji, na nju klikni desnom tipkom miša i nađi Format Disk...
Ovo će ti izbrisat sve s njega.
Ako ne upali, stavi ponovo fw, vjerovatno ga imaš na omom malom CD-u što dobiješ uz Player.
MA već sam probao formatirat i ništ ne pomogne a na cd-u nisam dobio firmware pa ako netko ima firmware dal može uplodat ili mi poslat?
jesi ga probao forimirati preko njegovog menia??
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nema tu mogućnost koliko ja znam
Dajte ljudi dali netko ima neko rješnje, ili ako netko ko ima isti ili sličan mp3 ko onaj gore na slici pošalje firmware
ne znam kako si ga formatirao ....moras na FAT16 ....imam legu koji se zahebavao s formatiranjem jer je na FAT32 stalno formatirao ( nije isti bio)
koja je to uopće marka..imao sam ja nekog Z-cyber pa me isto zeznuo kad mi je profa u školi dala neke zadatke...formatirao i gotovo..a ak ti se upali onda ti uopće netreba novi firmware..a trebao bi u meniju imati koja ti e verzija &td..
pogleda na offical siteu sigurno ima gore..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Marka je MS- industrial, na njihovoj stranici nema ništ, a on radi sve ok osim kaj kad hoću nešto pustit piše mi to
ima radio na njemu ili tak neto,imenik,rec..meni nije u ništa htiouć' osim u settings..kada sam ga prikopčao na komp i htio uć u njeg pisalo je da je memorija oštećena i da ga trebam formatirat...formatirao sam ga i sad sve radi...neznam..pošalji im mail i pita kak da riješiš problem
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Nema radio niti imenik, a od svega mogu uć samo u settins, već sam ga formatirao i ne pomaže!
mah kinezara..neznam onda...proba ga osh koji put formatirat...baci ga onda..
mozds ti nevalja format pjesme il tako nesto. dali ga mozes koristiti kao usb stick
Gledaj, firmware ti je 100% ostecen, ako ti je mp3 S1 (utvrdit ces tako da ga otvoris i pogledas naziv chipa. POD TOCKOM "I" ) Kad to napravis javi naziv
BTW-Pazo kako otvaras da ne sJebesH LCD
![]()
Zadnji uredio alenal5 : 15-03-2007 u 21:42
kad je moj napisal "disk error" ispalo je da se flash memorija otpojila
(!?) od tiskane pločice
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Me ljudi ne trebate se trudit imam novi mp4 i sad mi ovaj mp3 služi kao usb stick, svejedno hvala!
p.s. nemojte zatvarat temu možda će nekome tko ima iste probleme pomoć
A onda ok, samo seta je sta ti sluzi kao usb stick. Da sam na tvom mjestu isao bi ga popravljat radi gusta.
www.S1mp3.org
Inace na ovoj stranici nasao sam puno o S1 mp3 uređajima, firmware-a... te sam uspjeo i svoj mrtvi mp3 player vratit nazad u "zivot"Isto tako na stranici ima svega i za mp4 playere
Bookmarks